2777
2789
عنوان

فوبیای پانکچر تخمک کشی

434 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها فردا به امید خدا وقت پانکچر دارم خیلی میترسم انقدر مطلب خوندم 

از هایپر شدن 

دوشبه خواب درست ندارم همش خواب انتقال میبینم ..

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

اگه هایپر شده بودی تا حالا متوجه میشدی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

همه ک هایپر نمیسن مگ تو سونو نگف چنتا تخمک داشتی؟ بعدم اصلا متوجه نمیسی یهو میبینی تو تخت بخشی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ی خانم دیگه م همین تاپیکو زده بود به اونم گفتم اصلاااااا اصلااااااا هیچ دردی نداره من منتظر بودم بهوش که میام سوزش شدید داشته باشم اما جز خوابالودگی و بیحالی بیهوشی هیچی نیست

من هایپر شدم فقط گفتن پروتویین و چیز شور زیاد بخورم شکمم اب نیاورد هیچی نشدم فقط تا سه روز فیله مرغ و سفیده ابپز و خیارشور و دوغ میخوردم انتقال جنینم افتاد برای دوماه بعدش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

امروز ی خانم دیگه م همین تاپیکو زده بود به اونم گفتم اصلاااااا اصلااااااا هیچ دردی نداره من منتظر بو ...

ممنونم عزیزم شما ای وی اف شدی 

الان همسرم جواب آزمایش آورد ی دل سیر گریه کردم ی فاکتور مربوط ب هرمون سرخچه مثبت شده 

چ کنم اخه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
همه ک هایپر نمیسن مگ تو سونو نگف چنتا تخمک داشتی؟ بعدم اصلا متوجه نمیسی یهو میبینی تو تخت بخشی

کلا شاید ۷ تا بود سمت چپم کمتر رشد کرده بود دز داروم بالا بردن 

اگه هایپر شده بودی تا حالا متوجه میشدی

شکمم خیلی درد داره فقط 

ممنونم عزیزم شما ای وی اف شدی  الان همسرم جواب آزمایش آورد ی دل سیر گریه کردم ی فاکتور مربوط ب ...

اره عزیزم من دفعه دوم انتقال مثبت شدم

نگران نباش😢نمیدونم چیه این فاکتور سرخچه اما حرص نخور فوقش تخمک کشی میشی بعدا انتقال میدی جنین فریز خیلی شانس بالاتری داره تا فرش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

شکمم خیلی درد داره فقط 

توکلت به خدا

نگران هیچی نباش

فردا با خبر خوش بیا تگم کن🌹🍃

منتظرم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اره عزیزم من دفعه دوم انتقال مثبت شدم نگران نباش😢نمیدونم چیه این فاکتور سرخچه اما حرص نخور فوقش تخ ...

خداروشکر الهی به سلامتی بغلش بگیرید 

خوشحال شدم 

🌱💋

توکلت به خدا نگران هیچی نباش فردا با خبر خوش بیا تگم کن🌹🍃 منتظرم

ممنونم چشم حتما زنده باشید 🩷

خداروشکر الهی به سلامتی بغلش بگیرید  خوشحال شدم  🌱💋

قربونت عزیزم ممنونم❤️بر‌و به امید خدا بچه های خوشگلتو اماده کن که بیان زودتر پیشت

ممنونم چشم حتما زنده باشید 🩷

سلامت باشی مادر قشنگ آینده.

اینو ریپ نزن تا فردا😍

فردا با حال خوش و با خبرای خوش بیا و ریپ بزن🌹🍃

منم ماه پیش پانکچر شدم

یه عمل ساده با یه بیهوشی کوتاه. ظهر ساعت ۱۲ سوار بی آر تی شدم اومدم خونه😂

قربونت عزیزم ممنونم❤️بر‌و به امید خدا بچه های خوشگلتو اماده کن که بیان زودتر پیشت

چقدر بامزه صحبت میکنید ممنونم از انرژی مثبتتون♥️💋

چقدر بامزه صحبت میکنید ممنونم از انرژی مثبتتون♥️💋

عزیزم😅❤️🙏🏻