2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین توروخدا

280 بازدید | 35 پست

سلام

من هفته پیش چهارشنبه 2تا بی بی چک زدم یکی پررنگ شد یکی دومی کم رنگ رفتم آزمایش دادم گف مثبته آخرین پریودمم 2ابان بود عدد بتام 246بود رفتم دانشگاه سرکلاس دل درد و کمردرد گرفتم رفتم دستشویی لک دیدم رفتم درمانگاه سونو واژینال نوشت تو سونو گف ساک حاملگی تشکیل نشده دوباره امروز آزمایش خون دادم گف بیشتر از 200عدد بتام الان ینی چی باردارم یا ن؟توروخدا اگه میدونین راهنمایی کنید 🥲

عزیزم زیاد بشینی رو صندلی خشک خدایی نکرده آدم لک میبینه....شما ۸هفته یا ۹ هفته برو برا ساک و قلب و این چیزا...زودتر بری استرس میگیری...بسپار ب خدا و ان‌شاءالله چیزی نمیشه....پد نشیمن بذار رو صندلی بعد بشین...جانو نرم کن...بیشتر باید دراز بکشی

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک بحثش جداس  ولی بنده خدا چراباید بیشعور باشه تواین شرایط درک نکنه

بخدا انقد ناراحت شدم درک نمیکنه بعد دو سال با دعا و اینا بچه دار شدم صب میگم خون دیدم میگه پریود شدی دیگه حامله نیسی😑