2777
2789

اول اینکه خیلی به خوابم میاد و اینکه تصویری که امروز ازش تو خوابم دیدم تو این چهار سال ندیده بودم خیلی شفاف و واقعی بود 

بعد یه چیزی هست که میگن وقتی مرده به خاطر میاد اگه انگشت کوچیکش رو بگیری و از اون دنیا ازش بپرسی عصبانی میشه و سعی میکنه دستش رو از دستت بیرون بیاره

تو این چهار سال من فقط سال اولی که فوت کردن تو خواب یادم اومد دستش رو گرفتم و پرسیدم دقیقا عین چیزی که گفتم اتفاق افتاد و اما امروز

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تقلا کرد دستشو از دستم بیرون کشید فقط تونستم یه سوال ازش بپرسم و غیب شد و امروز هم دیدمش یادم افتاد رفتم دستشو گرفتم گفتم اون دنیا چه خبره خیلی عصبانی شد و یهو انگار از بالا افتادم رو تخت بیدار شدم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

خب 

والا من دست مادر بزرگ مو گرفتم از اون دنیام ازش سوال کردم عصبانی نشد 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

ب نظرم اعتقاد شدیدی ب اینکه اگ‌تو‌خواب دست مرده رو بگیری عصبانی میشه داری   

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

این دست مرده رو گرفتن هم من نمیدونستم اوایل که ازدواج کردم مادرشوهرم گفت اونم میگه خوابه برادر شوهرش رو دیده بود اینجور اونم عصبانی شده بود و تقلا میکرد 

یه بار هم اون موقع که خواب دیدم تاپیک زدم خیلی ها گفتن اینو شنیده بودن و انجام دادن اینجوری شده

خدارحمتش کنه،

ممنون

خداوند رحمتشون کنه چقد این خوابای صادقه خوبه خوشبحالتون که اینجور خوابا رو میبینید

ولی خیلی ناراحت شدم به جای سوال پرسیدن میتونستم خوب بینمش