2777
2789

فرستادم 

قلب بچم تشکیل بشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزم

ان‌شاءالله حاجت روا شی 

برات آیت الکرسی میخونم

من فاطمه‌م

لطفا برای انتظار نکشیدنم و مامان ی نی نی سالمو خوشگلو عاقل شدنم دعا کن🥹♥️ ممنونتم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ان‌شاءالله حاجت روا شی  برات آیت الکرسی میخونم من فاطمه‌م لطفا برای انتظار نکشید ...

سلام ممنونم.ان شالله ب زودی ی نی نی سالم و خوشگل خدا بهت بده

التماس دعا 

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️