2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاید 😭😭😭

289 بازدید | 23 پست

خودم کات کردم چون اولویت نبودم . چون داشت بعد یه سال بین منو یچیز دیگه که بارها بحثشو کردیم و میگفت منو انتخاب میکنه ،داشت اونو انتخاب میکرد .( مهاجرت ) التماس کرد که کات نکنم منو انتخاب میکنه . اصرار کرد که بمونم . گفتم نه ... خدافظی کردیم. پشیمون میشه برمیگرده به نظرتون ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو آروم کن هیشکی از آینده خبر نداره

😭 عااشقش بودم نمیدونییی... حسم فوق العاده بود بهش ،یچیز فراتر از چیزی که میگم !! ولی گفتم برو ... گفت تورو میخوام نمیرم گفتم دیگه دیره تو داشتی بین منو مهاجرت انتخاب میکردی !!! اونم بعد چندبار بحث ،هی گفت میشه نری؟ 😭 گفتم نه ...

زندگیتووابستع بودن کسی نکو عشق نیازه ولی نبودنش قرارنی زندگی بدیو بهت بده روهدفات تمرکزکو فقد با دل تصمیم نگیر همع شرایطوبسنج ایناروازمنی ک شدیدا عاشقم ب عنوان ی خاهر بپذیر مواظب خودت باش هیشکی ازخودت مهمترنی

اگر برات مهمه و عاشقشی  تو برگرد  بگو بدون تو نمیتونم زندگی کنم  بعدها پشیمون نشی& ...

اون گفت من بدون تو نمیتونم ... ولی من اگه برگردم خب اون شاید پس فردا بزنه تو سرم که بخاطر تو فلان موقعیتو از دست دادم ،حداقل بذار برگشتی هم باشه خودش برگرده