2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست
😭 عااشقش بودم نمیدونییی... حسم فوق العاده بود بهش ،یچیز فراتر از چیزی که میگم !! ولی گفتم برو ... گ ...

ب این فک کن این دنیا پراز شکست عشقیه تو اولی نبودی آخریم نیستی.بازم روزای آرومت میان

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

الان دیگه هیچ عکس العملی نشون نده اتفاقا به نظرم کارخوبی کردی بهش آزادی عمل دادی که اگه میخادبره بره اگه واقعا دوستت داشته باشه ازمهاجرت صرفنظرمیکنه برمیگرده اگر دودله که میره تو بگیر که رفته اگه برگشت والتماس کرد بگو خودت انتخاب کردیا بعدا نگی تو نذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فک کن این دنیا پراز شکست عشقیه تو اولی نبودی آخریم نیستی.بازم روزای آرومت میان

نمیتونم،من تو موقعیتی عاشقش شدم که از خدا خواستم طعم عشقو با وجود همه ضربه ها بچشم 😭 عین یه نور وارد زندگی من شد . مطمئنم که جواب دعام بود ولی ...

اون گفت من بدون تو نمیتونم ... ولی من اگه برگردم خب اون شاید پس فردا بزنه تو سرم که بخاطر تو فلان مو ...

خب شاید با مهاجرت مسیر زندگیت به کل عوض بشه و بعدها ازش ممنون باشی که مهاجرت کردید 

مهاجرت همیشه که بد نیست 

نمیتونم،من تو موقعیتی عاشقش شدم که از خدا خواستم طعم عشقو با وجود همه ضربه ها بچشم 😭 عین یه نور وار ...

عزیزم امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد.فقط یادت باشه نری منت کشی

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه