2777
2789
عنوان

مهاجرت یا ازدواج ؟

168 بازدید | 8 پست

اگه شرایطشو داشته باشین برین یه کشور دیگه و رشته ای ک بهش علاقه دارین رو بخونین اما بدونین ک تو این شیش هفت سال ممکنه انقد درگیر باشین ک نتونین ازدواج کنین 

و دلتون بخاد ازدواجتون ایران باشه چیکار میکنین؟؟

ب خاطر پیشرفتتون ازدواجتونو فدا میکنین؟؟

با ذکر دلیل بگین چون من واقعا نمیدونم چیکار کنم 🥺

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

امشب دلم خیلی پره توروخدا ازدواج چیه آخه آره بخاطر پیشرفت خودم همه چیو فدا میکنم غیر از جون مامانو بچه ام

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

قطعا میرفتم و تحصیلمو ادامه میدادم . از اینکه یه زن بی خاصیت توالت شور باشم متنفر بودم و دوست داشتم پیشرفت کنم که نش

اگر کسی هم باشه که بهم علاقمند باشیم یه جوری همفکری میکنیم که همه چیز خوب پیش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=]امشب دلم خیلی پره توروخدا ازدواج چیه آخه آره بخاطر پیشرفت خودم همه چیو فدا میکنم غیر از جون مامانو ب ...[/QUOTE]

عزیز دلم 

اتفاقا تو تاپیکت بودم ایشالا ک درست بشه مشکلت🥺

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

[QUOTE=]نه [/QUOTE]

نه چی ؟نمیرفتی؟

میرم درسم رو میخونم بعد برمیگردم

حالا شاید اونجام یه ایرانیه خوب به تورم خورد باهاش ازدواج کردم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میرم درسم رو میخونم بعد برمیگردم حالا شاید اونجام یه ایرانیه خوب به تورم خورد باهاش ازدواج کردم

دانشگاه های خارج کشور همشون بزن در روعن😂😂بوی خارجم ب مشامشون خورده مگه میشه جلوشونو گرفت😂😂