2777
2789
بی خیال،اصلا اهمیت نده،بگو بخیه خوردم خوبه؟

وای بخدا این جواب بهترینه 

این سری گفت بگو آره آره بخیه خوردم بعد نیشخند بزن . دیگه چی میتونه بگه؟ بازم هرچی گفت بگو آره آره هرچی شما میگی 

آخ میسوزههه

متاسفم ک از دستش دادی ولی جاش پر میشه سبز میشه میدونم امضات تلخه حس میکنم ناخودآگاه ربط ب سومی داره یا انتظار برا سومین فوت باعث شد از دستش بدی ب هرحال خدا خودش جاشو پر کنه برات خدا رحمت کنه برادر و عموتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه گفت نرماله ، چون بچه که زنده نبوده بخوان تلاش کنن زودتر به دنیا بیاد و بخوان برش و بخیه بزنن 

دهانه رحم به مرور باز میشه و جنین راحت خارج میشه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بگو عوض اینکه تو این حال و هوا با من همدردی کنی حالمو درک کنی بیشتر نمک ب زخمم میپاشی؟ چرا با این حا ...

میگه دختر خواهر شوهرم بچه نه ماعشو ب دنیا آوردن بدنشو تیکه پاره کردن 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
نه واقعا اذیتم می‌کنه با خرفاش

طبیعیه الان روحیه اترحساس تر هم شده 

اگه گفت خیلی رک بگو ببخشید متوجه نمیشم منظورتون از این صحبتا چیه میشه واضح تر توضیح بدید 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیزم خدا بهت صبر بده ان شالله ، والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم جفتشون ۲۵۰۰ بودن ولی سز هر کدوم بخیه خوردم ایشونم احتمالا از همین بابت متحیر شده ، بدن با بدن فرق میکنه ، ناراحت نشو گلم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب میشه گفت نرماله ، چون بچه که زنده نبوده بخوان تلاش کنن زودتر به دنیا بیاد و بخوان برش و بخیه بزنن ...

نه نرمال نیست من ۱۸ساعت درد کشیدم با کلی آمپول و سرم و قرص

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
عزیزم خدا بهت صبر بده ان شالله ، والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم جفتشون ۲۵۰۰ بودن ولی سز هر کدوم بخی ...

میخاد بگه درد نکشیدی

نه نرمال نیست من ۱۸ساعت درد کشیدم با کلی آمپول و سرم و قرص

چرا سزارین نشدی ؟؟ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خدا ب دلت آرامش بده منم ۲۹ هفتگی جنین ایست قلبی کرد بدون بخبه طبیعی آوردم. خدا برا هیچ کی نخواد از د ...

اخه چرا عجیبه براشون