2777
2789

خونه رو میریزن بهم کمد دخترمم خالی میکنن اسباب بازی هاشم خراب میکنن والدین شون هم چیزی نمیگن خیلی خونه ریختو پاش میشه وقتی میان نمی‌دونم چه کنم فردا آف خوردم روز بعدم شیفت شب دارم ⁦☹️⁩

پرستار مهربونم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدن بگو نیستیم 

آیفون زدن باز نکن

خیلی رک بگو از معاشرت باهاشون خوشم نمیاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از منم همینن میخوام کلا وسایلا دخترم تو پلاستیک مشکی بزارم تو کمد با در قفل

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
به شدت حرف حرفین آبرومو میبرن 

بگو قفل در خراب شده

بزار بگن آرامش شما مهمتره یا حرف اونا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
از منم همینن میخوام کلا وسایلا دخترم تو پلاستیک مشکی بزارم تو کمد با در قفل

باورت میشه یه سری هاشو برداشته بودم پیدا کردن درشون آوردن

پرستار مهربونم🥰

من این شرایط رو داشتم تمام وسایلو تو سبد جمع کردم گذاشتم تو حموم درم بستم. خیلی لوازم محدودی گذاشتم برای باریشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

باورت میشه یه سری هاشو برداشته بودم پیدا کردن درشون آوردن

قفل که نمیتونن باز کنن.میفهمم چی میگی از منم کشو چیز میزاش باز میکنن.دخترم کلی پنس و گیره مو داشت الان هرچی میگردم یدونه هم نیست موهاشو ببندم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من این شرایط رو داشتم تمام وسایلو تو سبد جمع کردم گذاشتم تو حموم درم بستم. خیلی لوازم محدودی گذاشتم ...

همه خونه رو میگردن باورت میشه حتی مداد رنگی هاشم نصف کردن از وسط کارت های هوش چینشم پاره کردن 

پرستار مهربونم🥰
همه خونه رو میگردن باورت میشه حتی مداد رنگی هاشم نصف کردن از وسط کارت های هوش چینشم پاره کردن 

خب بذار اتاق خودتون درو قفل کن. من مهمون میاد در اتاق خودمونو می بندم فضول باشن قفل میکنم. تعارف که نداری اخه. لوازم مهمش رو جمع کن همه رو . نهایت اشپزی بازی و چندتا خرس معمولی بذار دم دست.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....