2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چی بهت میگم بعد میرم میخابم‌ .ی روزی منم مث تو بودم خواب ب چشم نمیومد انقد فکزوخیال میکردم میگفتم کی بشه اینا ضایع بشن من دلم خنک بشه.باورت میشه بعد چن ماه دقیقا اتفاق میفتاد ی جوری خدا میزد پس کله اشون نمیفهمیدن از کجا خوردن بعد با گذرزمان من از هرلحاظ یا رسیذه بودم بهشون یا ازشون خیلی زده بودم جلو.ب خدا اعتماد کن فقط بگو خدایا خوذت حقمو بگیر و بخواب باخیال راحت

منم خیلی فکرمی‌کنم وشباتادیروقت بیدارم

خسته ام نمیدونم چطور با کسی که بهم ظلم کرده فردا روبرو بشم ؟

اعصابم خورد بشه برچسب میزنه روی من

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
ی چی بهت میگم بعد میرم میخابم‌ .ی روزی منم مث تو بودم خواب ب چشم نمیومد انقد فکزوخیال میکردم میگفتم ...

من حتی بد نمیخوام برای اون شخص دیگه آخه انقدر اذیت کرد من هم ضعفی رو به رخش کشیدم هر چند حلالیت هم خواستم فقط میگم خدایا حداقل خودم رو رها نکن و یارم باش

به خوده خداقسم که بسپربه خودش 

من دوتاازخواهرام بدجورباهم اوکی بودن ودل من رو میسوزوندن 

یه روز گریه کردم وسپر دمشون به خدا  وخداروشکر خداازشون تقاص گرفت اون روز من فقط سجده شکر به جاآوردم 

خب نادیده بگیرش انگار که اصلاوجودنداره

آخه میبینمش میگم کاش از بدو تولد از صحنه روزگار حذف شده بود چون با عمرم و زندگیم بازی کرده

به خوده خداقسم که بسپربه خودش  من دوتاازخواهرام بدجورباهم اوکی بودن ودل من رو میسوزوندن  ...

کاری کرده با من که پدر مادرم حرف اون رو به من میگن به من گفت روانی و آبروم رو برد

کاری کرده با من که پدر مادرم حرف اون رو به من میگن به من گفت روانی و آبروم رو برد

به خدا من روز وشبایی رو ازدست خواهران گذروندم با گریه که خدامیدونه ولی حالا جوری شده باهم دیگه قهر کردن اومدن سمت من ولی حالا من دیگه اون آدم سابق نیستم باهاشون