2777
2789
عنوان

از وقتی شوهرم نیست انقدر آرامش دارم

2094 بازدید | 74 پست

حال دلم خوبه.. 

بچه ها من اصلا حال دلم خوب نبود وقتی که اون بود

الان خیلی زن قوی شدم 

اعتماد بنفسم ..

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بود اصلا اعتماد بنفس نداشتم 

در صورتیکه مجردیم دختر فوق مستقل و پر انرژی بودم و پر از اعتماد بتفس

با ابن ازدواج کردم حال دلم بد بود. انگار سنگینی داشت

البته کارهایی که میکرد که اذیتم کنه بی تاثیر نبود تو این حالت های من

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

افرین خیلی خوبه که

عالیه

بعضی شبا گریه میکنم اونم بخاطر بیشتر مامانم اینا با خودم میگم اگه بودن خیلی خوب بود بخاطر دلتنگیم گریه میکنم برای مامانم و بابام

ولی از نبودن این ناراحت که نیستم بلکم خوشحالم

بچه هام انقدر ادب و تربیت دارن خداروشکر زبانزد هستن

اگر اون بود بی ادب مثل خودش میشدن

جداشدین.

دیگه آخراشه انشالله

هیچ وقت فکر نمیکردم با ندیدنش انقدر حالم خوب باشه

همیشه میترسیدم 

از همه چیز 

حرف مردم - تنهایی -میگفتم چجوری تنها بچه ها رو بزرگ کنم

میگفتم چجوری تنها ببرمشون بیرون

الان هر روز با بچه هام خوش میگذرونیم 

امیدوارم منم به همچین حسی برسم

اگر شوهرت سم باشه به این نتیجه میرسی قطعا

اون انقدر آخرایی که بود منو عذاب میداد که مغزم فرمان نمیداد به هیچ کاری انقدر غمگین و سرخورده بودم انقدر از درون حس پوچی داشتم سم به معنای کلمه بود

هیچی نداشت هیجی نبود فقط رو داشت. همه رو مسخره میکرد به همه انگ میزد 

تو زندگی همه سرک میکشید

انقدر الان حس خوب دارم آرامش دارم 

چیزی که تو زندگی باهاش اصلا نداشتم 

اگر شوهرت سم باشه به این نتیجه میرسی قطعا اون انقدر آخرایی که بود منو عذاب میداد که مغزم فرمان نمید ...

الهی شکر 

انشاءالله خداوند کمکت کنه و بچه هات به درجات عالی برسن.

عزیزم ببخشید شاغل هستین؟