2777
2789
عنوان

از وقتی شوهرم نیست انقدر آرامش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 74 پست
الهی شکر  آرامش نصیب همیشگی قلب خودت و بچه هات

ممنونم عزیزم 

بهترینها نصیبتون بشه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الهی شکر  انشاءالله خداوند کمکت کنه و بچه هات به درجات عالی برسن. عزیزم ببخشید شاغل هستین؟

ممنون عزیزم 

الهی آمین 

من تدریس میکنم البته نه به طور جدی ولی خب شاگردهای خودم رو دارم

حمایت خانوادم رو دارم بطور کامل

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  الهی آمین  من تدریس میکنم البته نه به طور جدی ولی خب شاگردهای خودم رو دارم ...

الهی شکر عزیزم.

خدا را شکر که تدریس میکنی.

خدا خانواده ات رو حفظ کنه 

مگه تو یه شهر نیستین 

با خانواده ات

من اکثرا تاپیکاتون را دنبال میکردم، ولی هیچ وقت نظری ندادم  الان خوشحالم براتون

ممنونم که الان کامنت گداشتین برام عزیزم  

تشکر عزیزم

خدا ناظر بر همه چیز بود و هست خدا منو از زیرِ زمین از قهقرا بلند کرد

واقعا به چشم دیدم لطف خدا رو و میبینم هر روز

عزیزم مگه چندسالتونه وچندساله ازدواج کردین چجور بچه هارو به شما دادن‌

عزیزم بچه هام ۲و ۴ ساله هستن 

حضانتشون که تا ۷ سال با من هست 

بعد از ۷ هم صد در صد با خودم هست حضانت

دیگه آخراشه انشالله هیچ وقت فکر نمیکردم با ندیدنش انقدر حالم خوب باشه همیشه میترسیدم  از همه ...

خوشبحالت آفرین. منم میخواستم جدا بشم فهمیدم دومی رو باردارم .درصورتی ک جلوگیری داشتیم شوهرم برای نگه داشتنم اینکار رو کرد. شبی نیست باهاش دعوا نداشته باشم آرامشم رفته خیلی ناراحتم . از وقتی دومی رو هم باردار شدم زندگی برام سخت شده

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
الهی شکر عزیزم. خدا را شکر که تدریس میکنی. خدا خانواده ات رو حفظ کنه  مگه تو یه شهر نیستین&n ...

ممنون مهربون

الهی آمین خانوادم این مدت حمایت صد در صد کردن

همیشه میگن اون بی لیاقت چطوری میتونه تو و بچه ها رو نبینه . آخه بچه هام مثل فرشته هستن مودب و زیبا

چرا نزدیک خانوادم زندگی میکنم

پدر و مادرم فوت کردن عزیزم آسمانی شدن

خوشبحالت آفرین. منم میخواستم جدا بشم فهمیدم دومی رو باردارم .درصورتی ک جلوگیری داشتیم شوهرم برای نگه ...

توکل بخدا انشالله سرش به سنگ بخوره اخلاقش و رفتارش رو درست کنه

یکم مغرور بشو براش منظورم سرسنگینه. جواب بدیاشو اصلا نده در عین حال سرسنگین باش

شاید اصلاح کرد خودشو

اشتباه من این بود خیلی کوتاه میومدم غرورم رو زیر پا میزاشتم که زندگیم رو حفظ کنم. جوابشو نمیدادم از طرفی هم در موضع ضعف واقع میشدم ترسم از نبودنش رو ظاهرم و چهرم کاملا نشون میداد 

فکر کرد بدون اون نمیتونم درصورتیکه این فقط یک توهم بود که من داشتم 

انشالله زندگیت روبراه بشه عزیزم

امیدوارم این حسی که داری دائم باشه الان هیجان داری از تغییری که تو زندگیت افتاده به هر حال شما دیگه جدا شدی و من فقط میتونم بگم برا اینکه بچه های سالمی تربیت کنی خیلی خیلی مواظب خودت باش دنیا جای عجیبیه برای یه مادرِتنها عجیبتر .....

توکل بخدا انشالله سرش به سنگ بخوره اخلاقش و رفتارش رو درست کنه یکم مغرور بشو براش منظورم سرسنگینه. ...

ممنون عزیزم . ان شالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته. نمیدونم سرش ب سنگ بخوره یا نه اما میدونم خیلی راه سختی رو باهاش در پیش دارم.  باز خوبه تو تکلیفت روشن شد .ادامه زندگیت تباه نمیشه

.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
باورم نمیشه یکی بعدجدایی این حال خوب روداشته باشه ازبس گفتن طلاق ال وبله وسخت تعجب اورترین تاپیکی بو ...

عزیزم من خیییییلی از طلاق میترسیدم

چون طلاق برای ما تابو هست اصلا اطرافیانم نمیپذیرن خانوادم سر شناسن استرس وحشتناک میگرفتم به طلاق فکر میکردم

الان میفهمم چقدر اشتباه میکردم بیرون اومدن از یه باتلاق خیلی خوبه از جهنم اومدم بیرون

پشت فرمون جرات نمیکردم بشینم از بس سراسر وجود من درکنارش منفی شده بود

برای من جدایی نه تنها سخت نبود خیلی هم خوبی به همراه داشت