2777
2789

تا پسرم میاد خونه ناهار بخوره دو میشه می‌خوابه تا چهار زورری بلندش میکنم از خواب نمیتونه هم نخوابه بعدش میشینه پا مشق وسطاش بلند میشه هی میشه شیش دو تا حرف تو هفته یادش میدن تا میاد اونا یاد بگیره هشت نه شب سده دست و پا شکسته چیکار میکنید چطوری یادشون میدین این کلمه ها که بهم ریخته است و طولانیه را چطوری یادش بدم من بتونه بگه 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

خیلی دل ب بازیه ولی آخر شب نگران میشه یهو کم مشق دارم هنوز یان من بعدازظهر ها از کار و زندگی می‌افتم چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنید حس ترس و اضطرابی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بیشتر تو کلاس یاد میگیرن... 

آخه املای اولش سبد نوشته تو املای امروزش گیج بازی درآورده بود پیدا بود که هواس پرت بوده وگرنه می‌دونم بلد بود

عزیزم منم دخترم امروز ر یاد دادن,معلم بی‌شعور هم همین روز اول ۲۵تا کلمه با ر گفته ،درحالی که دختر من همه ر هارو اشتباه نوشته تو کلاس ،فقط دوساعت داشتم طرز نوشتن ر یاد میدادم بهش ،اما کلمات رو زود یلد گرفت و نوشت چون جدول دوستی خیلی باهاش کار کردم همه ترکیب هارو بلده فقط مثلا ر که جدیده رو اضافه میکنه ،جدول دوستی منظورم ربا َ ر با ا ر با و ،مثلا زود گفتم ب با آ نوشت با بعد گفتم حالا ر شد بار خیلی براش راحته 

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
با جدول دوستی راحت یاد میگیرن.باید با اون کار کنی.معلمشون اونو میگه جز تکلیف؟

بله میگه منم خیلی میگم که اشتباه میکنه گاهی ت و د را قاطی می‌کنه بخدا موندم دیگه 

کاملا درکت میکنه پسرمن کلاس اولی نیست اونموقع که اوج کرونا بود تو شاد درس میخوندیم فکر کن کلاس اولی و تو خونه آموزش بدی اینقدر سخت بود

به معنای واقعی پدرررررم دراومده بود

من از کلیپای نو نت کمک میگرفتم میزاشتن اونارو میدید 

یا حرف هارو با کاردستی و بازی یادش میدادم

کاردستی دست ورزی خیلی خوبه

شوهرم که کمک نمیکنه هرچی میگم دعواش کن بشینه می‌ریزه بهم

از شوهرا آبی گرم نمیشه تازه شوهر من فحش میده به معلمش چرا مشق میگی بچم خسته شد

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

برا همه بچه ها سخته کلاس اول فقط هر روز تمرین کنید دختر من جذیدا حفظ میکنه کلمات رو باز خیلی بهتر شده نسبت به دو سه هفته پیش کتاب دیکته شب اشرف کریمی بگیر هر روز تمرین کن دعوا وبحث هم نکن با حوصله زیاد 

عزیزم منم دخترم امروز ر یاد دادن,معلم بی‌شعور هم همین روز اول ۲۵تا کلمه با ر گفته ،درحالی که دختر من ...

بله بنظرم پسرم تو جدول دوستی ضعیفه براش می‌خوام حروف آهن ربایی بگیرم میگن خوبه با بازی یاد بگیره 

کاملا درکت میکنه پسرمن کلاس اولی نیست اونموقع که اوج کرونا بود تو شاد درس میخوندیم فکر کن کلاس اولی ...

والا دختر من تو کلاس اصلا هیچی یاد نمیگره فقط دفتر از رو تخته سیاه کرده آورده برا من امروز که از رو تخته هم ر رو اشتباه نوشته بود من همش خودمممم بخدا 

برا همه بچه ها سخته کلاس اول فقط هر روز تمرین کنید دختر من جذیدا حفظ میکنه کلمات رو باز خیلی بهتر شد ...

هرشب املا میگم از منم بهتر شده خداراشکر ولی قاطی می‌کنه حوصله نوشتن ندارم تخته وایت برد گرفتم براش