2777
2789

بلی

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هفته ی پیشم خوردم این سری بخورم میشه 4 دفعه🥺

وای وای با خودت داری چکار میکنی ،این قرص عوارض داره ،فردا زنگ بزن منشی دکتر زنان سوال کن،اونها هم اطلاعات بالایی دارن

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

بعد حتما برو دکتر روش پیشگیرت رو عوض کن ،اینجوری داغون میشی

بعد حتما برو دکتر روش پیشگیرت رو عوض کن ،اینجوری داغون میشی

از چ نظر داغون میشم

عوازصش چیه 

توروخدا کمکم کن الدیشب رابطه داشتم ولی تاالان قرص نخوردم شک دارم چیکار کنم من دوباره برم بخرم🥺🥺🥺🥺

الان من برم ال دی بخرم بخورم از رابطه ای ک دیروز داشتم جلوگیری میکنه؟ 

خیلی اطلاعات دقیق ندارم راجب این موضوع اما فک میکنم از وقتی شروع به خوردن میکنی از همون موقع به بعد جلوگیری میکنه بازم تحقیق کن عزیزم

خیلی اطلاعات دقیق ندارم راجب این موضوع اما فک میکنم از وقتی شروع به خوردن میکنی از همون موقع به بعد ...

وای مرسی میگم من صورتم جوش زده دوهفته ای میشه کمرمن درد میکنه احتمال داره عوارض اون باشه؟ 

از چ نظر داغون میشم عوازصش چیه  توروخدا کمکم کن الدیشب رابطه داشتم ولی تاالان قرص نخوردم شک د ...

تو گوگل سرچ کنی دقیقش و میاره چیاست عوارضش

اگه تا چندسال اینده بچه نمیخای میتونی ایودی بزاری خیاالتم راحتتره