2777
2789
وای مرسی میگم من صورتم جوش زده دوهفته ای میشه کمرمن درد میکنه احتمال داره عوارض اون باشه؟ 

• حالت تهوع یا استفراغ
  • سرگیجه
  • خستگی
  • سردرد
  • حساس شدن پستان‌ها
  • قاعدگی نامنظم
  • خونریزی بین دوره‌های قاعدگی یا خونریزی شدید در قاعدگی
  • درد لگن
  • درد شکم
  • گرفتگی عضلات
  • و تغییرات خلق و خو

عوارض جانبی نادر:

اگرچه ایجاد علائم واکنش آلرژیک نادر است اما ممکن است در برخی افراد ایجاد شود،‌ شامل؛

• کهیر
  • خارش
  • تنگی نفس
  • ورم صورت، تورم لب، تورم زبان یا تورم گلو.

در صورت مصرف بیش‌از‌حد قرص لوونورژسترول و مشاهده‌ی عوارض جانبی شدید، به یک مرکز درمانی مراجعه‌کنید.

وای مرسی میگم من صورتم جوش زده دوهفته ای میشه کمرمن درد میکنه احتمال داره عوارض اون باشه؟ 

قرص اورژانسی ضدبارداری ممکن است عوارضی از جمله تغییر در چرخه قاعدگی ایجاد کند. عوارض قرص اورژانسی نادر و بیشتر غیرجدی است، اما دربرخی‌‌موارد ممکن‌است عوارض جدی و نادر رخ‌دهد. برخی‌از بدترین عوارض قرص اورژانسی عبارت‌اند از:

• خونریزی نامنظم
  • لکه‌بینی بین قاعدگی
  • تغییر در زمان پریود
  • خونریزی دوره‌ای شدید
  • خونریزی واژینال طولانی مدت
  • عفونت‌های مجاری تناسلی

مدت زمان عوارض جانبی قرص‌ اورژانسی ضدبارداری ممکن است بسته‌به فرد و داروی خاص مورد استفاده متفاوت باشد. به‌طور‌کلی، عوارض‌جانبی چند روز تا یک هفته پس از مصرف دارو ادامه‌دارد. برخی‌از عوارض جانبی، مانند تغییر در چرخه قاعدگی، ممکن است برای مدت زمان طولانی‌تری باقی‌بماند. اگر عوارض جانبی شدید یا مداوم دارید، لطفا با پزشک صحبت‌کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اورژانسی ضدبارداری ممکن است عوارضی از جمله تغییر در چرخه قاعدگی ایجاد کند. عوارض قرص اورژانسی نا ...

اینارو از سایت برداشتم باز دقیق ترش و خودت بخون روش جلوگیزیتم تغییر بده خیالت راحت باشه عوارضشم زیاد نباشه

حالت تهوع یا استفراغ سرگیجه خستگی سردرد حساس شدن پستان‌ها قاعدگی نامنظم خونریزی بین دوره‌های ق ...

اره الان منم خوندم عوارض زیاد جدی نداره حالت تهوع رو ک چرا دارم ولی چرخه ی قاعدگیم بهم نریخته دو سه روز اینور اونور میشه 

اینارو از سایت برداشتم باز دقیق ترش و خودت بخون روش جلوگیزیتم تغییر بده خیالت راحت باشه عوارضشم زیاد ...

اره قربون دستت ببینم الان میتونم برم با نامزدم بخرم دیروز داشتم خداکنه اثر کنه

دیگه نخور.عوارض رو نمینویسن.یکبار میخواستم بخرم دکتر که داخل داروخانه کار میکرد گفت.

چقدر من بدبختم اخه این سری میشه 4 دفعه الان دیگ نابود شده رحمم بچه دار نمیشم خاک تو سرم😔

نمیخواد تو فکرش بری.این برای کسانی هست که مدام میخوان بخورن.دیگه نخور.

شما مجاز به استفاده از بیش از یک قرص اورژانسی در یک سیکل ماهیانه نیستید.منظورش ازاین چیه یعنی تو یه ماه فقط ی بار استفاده کنیم؟