یکشنبه هفته پیش تب داشت بردم دکتر گفت گلوش عفونت کرده آموکسی سیلین داد تا دیروز خورد دیگه هم هیچ علائمی نداشت امشب کلی جیغ زد میگه گوشم درد میکنه بردم درمانگاه حتی تو گوش بچه رو نگاه نکرد دوبار فردا صبح زود باید ببرم دکتر همیشه مریضه دکترش میگه چرک خشکن و تقویتی نباید با هم بدی ولی این هنوز خوب نشده دوباره مریض میشه وقت نمیکنم تقویتی بدم بهش که
پسرم کوچیک نمیره مدرسه پسر من حتی بیمارستان بستری شد یک هفته دکتر گفت خوبه دیگه مرخص احتیاجی به دار ...
احتمالا کاملا خوب نشده بوده. بیماری ویروسی همینجوریه ویروس خودش موجود زنده نیست که براش انتی بیوتیک بدن ولی ویروس ایمنی بدن رو میاره پایین و فرد رو مستعد عفونت های باکتریائی ثانویه میکنه که انتی بیوتیک نیاز میشه. خود انتی بیوتیک هم اگه کم مصرف بشه اثر نداره و باکتری مقاوم میشه و اگر زیاد مصرف بشه باکتری های خوب و بی ضرر هم از بین میبره و زمینه رو برای بیماری فراهم میکنه. کلا یه بدبختی ایه😑 به نظر میاد سیستم ایمنی بچه شما هم پایینه فردا که میبریش دکتر همه این چیزایی رو که توضیح دادی به ترتیب زمانی به دکتره بگو، بگو چند وقته پسرت اینجوری شده اسم همه داروهایی هم که مصرف کرده از قبل رو کاغذ بنویس بهش بده که بدونه. قضیه بیمارستان و بستری شدنش هم بگو از لحاظ تغذیه و اینا هم اون چیزایی که گفتم رعایت کن. سعی کن پیش یه دکتر با حوصله و با سواد بری و درباره طول دوره درمان ازش بپرسی .خیلی هاشون صرفا به علائم سرماخوردگی بسنده میکنن یه چیزی مینویسن
آها چون اینجا نظر میگیره میگه مثلا نظر زن رنگ پوستش سبزه و قدش بلنده اینا رو میگه
الکی میگه مگه میشه بانظرگرفتن مشخصات فرد رو داد فقط میتونه بگه زنه یامرد ...مادربزرگ من بیسواده وقتی کوچیکه بوده یه مریضی میگیره که همه میگفتن میمیره مادرپدرش نذرحضرت علی میکنن شفاش میده توسن هفت سالگی میادبخابش وبهش میگه هرشب جمه مشگل گشا وقصیده خضر رو بگو ننه میگه من گفتم من سواد ندارم مدرسه نرفتم میگه یادم داده نظرگرفتن وقصه مشکل گشاوقصیده خضر نبی...الآنم هرکی مریض میشه میادپیشش نظر میگیره حتی از شهرهاو استان های دیگه...