2777
2789
عنوان

بچم همش مریضه چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ببین ماهیچه گوسفند چرخ کن بزار تو یه شیشه رب گوجه یکم نمک بزن درشوببندمحکم بزار تو قابلمه آب تا پنج شش ساعت بزار بجوشه گوشت توشیشه میپرزه آب گوشت رو دوسه قاشق میشه بده بخوره یا اگربتونی گوشت گنجشک وکبک وبلدرچین بدی بهتره

انتی بیوتیک هاشو سر زمان بده و دوره ش رو کامل کامل کن حتی اگه حالش بهتر شد یا کلا حالش خوب شد( از دکتر بپرس تا چند روز بهش انتی بیوتیک بدم. اگه گفت یه هفته کامل یه هفته رو بده)

بذار استراحت کنه مایعات و آبمیوه و سوپ بهش بده. بالاخره که خوب میشه سعی کن تقویتی ها رو اون موقع بهش بدی و کلا اگه تا الان پاستوریزه بار اومده کم کم از پاستوریزه بودن درش بیار بذار بده تو خاک و خل بازی کنه ببرش کلاس ورزش بهش محصولات حاوی پروبیوتیک و پره بیوتیک بده( هم مواد غذایی ش هست مثل ماست پروبیوتیک هم از داروخونه میتونی مکملاش رو بگیری ولی قبلش بپرس بچه ها میتونن مکمل ش رو استفاده کنن یا نه)

انتی بیوتیک هاشو سر زمان بده و دوره ش رو کامل کامل کن حتی اگه حالش بهتر شد یا کلا حالش خوب شد( از دک ...

بخدا همه رو سر ساعت بهش میدم دیروز چرک خشکن تموم شده امروز تقویتی دادم شب گوشش درد اومده

بخدا همه رو سر ساعت بهش میدم دیروز چرک خشکن تموم شده امروز تقویتی دادم شب گوشش درد اومده

تقویتی موقع بیماری و عفونت دکتر باید تجویز کنه یا حداقل قبلش ازش بپرسی چون مثلا اگه تقویتی ش حاوی یه سری عناصر مثل اهن و کلسیم و اینا باشه جلوی اثر بعضی از انتی بیوتیک ها مثل تتراسایکلین رو میگیره

تقویتی موقع بیماری و عفونت دکتر باید تجویز کنه یا حداقل قبلش ازش بپرسی چون مثلا اگه تقویتی ش حاوی یه ...

هر دفعه میبرم دکتر میگم تقویتی بدم میگه نه تقویتی وقتی مریضه نباید بدی از هفته بعد شروع کن