2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی ها بیاید

166 بازدید | 12 پست

شماهم خیلی وقت میزارید. مشقاشون رو کند مینویسن؟؟؟ کتاب دیکته خریدید؟ رو خوانی بلدن بچه هاتون؟ 

مهمون میاد خونتون ؟ مهمونی میرید؟؟؟ یا تکالیف و یادگیری بچه هاتون مهتره براتون؟؟؟

بچم ی هفته مریضه نرفته خیلی عقب مونده خیلی نگرانم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم ی هفته مریضه نرفته خیلی عقب مونده خیلی نگرانم

درست حسابی درس نمیدن که تو مدرسه خودت یادش بده اصلا هم نگران نباش خودت بهتر میتونی بهش یاد بدی هفتت ای دوتا حرف دارن یاد میدن  ریاضی هم ریاد جلو نرفته 

چقدر سوال پرسیدی🤪 

درس دخترم برام خیلی مهمه .. برای خودش حتی مهمتر . 

ساعت ۱۵ از مدرسه میاد و تمام ایام هفته هم کلاس هایی که دوست داره می ره .. در نتیجه فرصت بسیار کمی داریم .. در واقع ساعت ۱۵ که میاد خونه روزهای فرد یک ساعت استراحت و از ۱۶ تا ۱۸ تکالیفش رو انجام میده + تمرین موسیقی . 

روزهای زوج بلافاصله پس از رسیدن تا ۱۶:۳۰ تکالیف بعد هم باید بره کلاس . 

روز پنجشنبه ۱۰_۱۲ پیک حل میکنه + دیکته + موسیقی + روخوانی بعد میره کلاس . 

جمعه ها هم به تفریح و مهمانی 

درست حسابی درس نمیدن که تو مدرسه خودت یادش بده اصلا هم نگران نباش خودت بهتر میتونی بهش یاد بدی هفتت ...

همشگ بیحال و خوابالوبود امروزیکم بهترشده دوست دارم فردادیگه بره مدرسه دیگه واقعا نمی دونم چیزی یادمیگیره یانه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

چقدر سوال پرسیدی🤪  درس دخترم برام خیلی مهمه .. برای خودش حتی مهمتر .  ساعت ۱۵ از مدرسه ...

دقیقا ما هم وقت نداریم  ولی تکالیف و لغات جدید خیلی زیاده. چون دخترم هم زبان هم ژیمناستیک میره  

من بیشتر برام اینکه استرس نگیره ولی باد بیره با بازی برای همین خیلی خسته میشم 

خودم هرشب ۵خط ،معلم هم هفته ای دوبار ییار پای تخته ،یبار تو دفتر ۴ تا۵ خط

معلم دخترم ۸ خط کامل دیگته گفته بهشون هربار  و از لغات جدید که تو کتاب نیست تو کتاب دیکته هست گفته  و معلومه با سرعت میگه 

و بیشتر آموزش تو خونه هست مدرسه انگار فقط برای امتحان هست هروز 

معلم دخترم ۸ خط کامل دیگته گفته بهشون هربار  و از لغات جدید که تو کتاب نیست تو کتاب دیکته هست گ ...

ن معلم پسرم بیرون از کتاب نمیگه واسه بچه کلاس اولی زوده بیرون از کتاب کلمه بنویسه

ن معلم پسرم بیرون از کتاب نمیگه واسه بچه کلاس اولی زوده بیرون از کتاب کلمه بنویسه

منظورم همون کتاب دیکته هست که همه خریدیمش تو کلاس و تو کتابه خیلی زیاد لغت جدید و جمله داره از کتاب نگارش خیلی خیلی بیشتر 

دیکته چند خط میگن بهشون ؟ 

۴_۵ خط 

تو خونه هرشب ۶ خط باید بنویسند . کتاب دیکته نخریدم. 

هیچ درسی تو خونه نیاد به بچه بدیم به جز گفتن دیکته .. گاهی هم نظارت برای حل جدول سودوکو . 

هر هفته هم سه برگ ارمغان هفته دارند که شامل سوالات ریاضی و فارسی و زیبا نویسی و... هست و شنبه ها باید تحویل بدهند. 

با توجه به کلاسهای فوق برنامه ای که دختر شما هم میره می‌دونم انگار آدم روی دور تند هست .. به نظرم شبانه روز میبایست به جای ۲۴ ساعت ۳۰ ساعت یا حداقل ۲۸ ساعت میبود🤐🤦