2777
2789
عنوان

نی نی یار بیاین اینجا

81 بازدید | 15 پست

میگم کم این تبلیغات رو فرووو کردین تو چشم ما حالا تو اعلانات ول کنین نیستین 🙄

ولی یه پیشنهاد برای تاپیکاتون این کار را بکنین تا تاپیک زدین کاربرا متوجه بشن ای نمیدونستم و ندیدم و ... بهانه هم نیست😀

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 

@نی_نی_یار_پنج  

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم حذف هم نمیشه کرد . آقا اختیار لیست پیامهامونو نداریم اخه این حریم کاربرها هستش حق ندارین اونجا ...

الان حرفیم بزنم نی نی یار دعوام میکنه🙄 حق با شماست واقعا

الان حرفیم بزنم نی نی یار دعوام میکنه🙄 حق با شماست واقعا

نه درست نیست . اونجا عمومی نیست . ی لیست هست که حق داشتنش و حذفش و ویرایشش با تودمون بوده تا امروز ولی این حریم با این کار شکسته. بخدا دارن شورشو درمیارن عه چقدر زشته کارشون

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

وای خیلی رو مخه 

تو این سایت هر روز یه چیزی خرابه و درست نمیشه هیچوقت 

ولی تبلیغات همیشه با قدرت با پرجاست 😑😑

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نه درست نیست . اونجا عمومی نیست . ی لیست هست که حق داشتنش و حذفش و ویرایشش با تودمون بوده تا امروز و ...

یه حذف هم نیست هر بار میرم تو اعلانات شوکه میشم 

@نی_نی_یار_پنج‍ 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وای خیلی رو مخه  تو این سایت هر روز یه چیزی خرابه و درست نمیشه هیچوقت  ولی تبلیغات همیشه ...

این سری دابل تبلیغات چسبوندن مثل کنه نمیشه کند😑

@نی_نی_یار_پنج ‍ 

تگتم که خرابه ای بابا😂

یه حذف هم نیست هر بار میرم تو اعلانات شوکه میشم 

گفتم که . حدف هم نمیشه مدیریت سایت این حقو نداره . عصبی میشم اونجا هستش اصلا این تبلیغ زورکی منفیه اصلا نمیخونمش که ازبس بدم میاد

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

عوض شد😐

گفتم که . حدف هم نمیشه مدیریت سایت این حقو نداره . عصبی میشم اونجا هستش اصلا این تبلیغ زورکی منفیه ا ...

من اصلا از تبلیغات اینجا چیزی نمیخرم مخصوصا همون برندا🤣

@نی_نی_یار_پنج ‍ 

سلام

متن پیشگوتون روشنه یا خاموش؟؟

اگر روشنه ⬅️ خاموشش کنین

اگر خاموشه ⬅️ روشنش کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.