2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌خوام در رابطه با خونواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 56 پست
بارها شده جلو روی خودش توهین کردن اهمیت نداده

عجب. خب شوهرت بیخیال باید قاطعانه بهش تذکر بدی که اخلاق خانواده اش درست نیست ینی چی این رفتارها.. واقعاا زشته. 😕

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کاری نداره ک بخون تو گوش شوهرت بعد اینکه اومدن خانوادش  شما هم برو چند روز بمون بخور بخواب دو ...

شوهرمو تحویل نمیگیرن اینم نمیره خونشون این کارا رو خونه من میکنن وقتیم برگشتن کلی دروغ دهنم میذارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمو تحویل نمیگیرن اینم نمیره خونشون این کارا رو خونه من میکنن وقتیم برگشتن کلی دروغ دهنم میذارن

صداشون ضبط کن خب

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
خودش می‌دونه کین ازشون می‌ترسه 

اتفاقا ضبط کن وقتی دیدی حرف در میارن داد بیداد راه بنداز شدید

عزیزم شوهرت با مسالمت آدم نمیشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
اتفاقا ضبط کن وقتی دیدی حرف در میارن داد بیداد راه بنداز شدید عزیزم شوهرت با مسالمت آدم نمیشه

خواهر و مادر سلطه گری داره سابقه بدی دارن خیلی بد حریفشون نمیشم قلدرن

دعوا راه میندازن خیلی اهل مشاجره و دعوا هستن لذت میبرن

یا باید ازوم و باسیاست یاهم از خودشون بدتر اونا ده تا گفتن شما صدتا بگی...شما بدتر دعوا کن خودتو بزن بیمارستان و فشار عصبی

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

گفته بودین چشمشون دنباا ل اموال شماس...چی میخوان از پدر شما؟؟نکنه میخوان چیزی بنامش بزنه ؟؟بعدم از پ ...

همش میگن کیا پدرشون براشون چیکار ها کرده مستقیم و غیرمستقیم میگن بگیر ازشون 

یا باید ازوم و باسیاست یاهم از خودشون بدتر اونا ده تا گفتن شما صدتا بگی...شما بدتر دعوا کن خودتو بزن ...

عزیزم شوهرم در اون حال ولم می‌کنه چی فکر کردی من تازه زایمان کرده بودم ب شوهرم گفتن باید بیاد کار کنه اومده بودن خونم فشارم افتاد در حد ۵دقیفه دراز کشیدم گفتن بهمون توهین کرده