2777
2789
عنوان

مجردهایی که قصد ازدواج دارین بیاین اسم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 110 پست

یه سوال اینکه واقعا چند نفر بااین چله ازدواج کردن ؟

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

@مهرو_جان و @momoooo و @maariii7 و @sinderlaa و @مریمتنها۷۱  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ملکـهپاییز۲۰   و @دردونمه   و @آوا_هسدم   و @ayda_007 و @خدایا،حاجتمو،بده  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسم ایشون رو لطفا قید کنید چند سال دیگه براورده بشه چون سنش کمه😂

عزیزم اولن به شما ربطی نداره سن من چه قدره و در چه سنی قصد ازدواج دارم اگه حاجت داری حاجتتو بگو و رد شو عقده بازی در نیار شاید هیچ عشقی تو زندگیت ندیدی که داری میسوزی مطمئن باش با این دل سیاهی که داری به هیچی نمیرسی.

دوما نمیدونم کجا زندگی میکنی جایی که من هستم تو این سن ازدواج میکنن بچه دار هم میشن ۲۲سالمه 

موفق باشی.

@ترکیده_تونم1   و  @امام_رضاجانم   و @آرزوهام3 و  @پاستیل_شکری  

واسه فاطمه

اسم خودمم ملکه پاییز..واسه من دعا کن خدا صلاحم کنه ب عشقم برسم..دعا کن با کسی دیگ ازدواج نکنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

@ملکـهپاییز۲۰     و @دردونمه     و @آوا_هسدم     و ...

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله شما و اسی😭🤲

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
عزیزم اولن به شما ربطی نداره سن من چه قدره و در چه سنی قصد ازدواج دارم اگه حاجت داری حاجتتو بگو و رد ...

من خیلی مودبانه و حالت شوخی ریپ زدم بهتون 

فقط لطفا شما از دل سیاه و عقده صحبت نکن که به همشون گفتی زکی با این طومار ناسزا گویی 

من لنگ این نیستم کسی بیاد بگیرتم اونقدر خواستنی هستم😀🖐

عزیزم من چند بار ازدواجم بهم خورده و خیلی  سر ازدواجم اذیت شدم تو این چند سال 

جوری که همه بهم میگن نحس😒😒😔😔😭😭

تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی کنم و شوهرم خیلی خوش اخلاق  و دست و دلباز و پولدار و مهربون  و خیلی خوش قیافه و خوش قد و بالا باشه و شغلش شرکت نفتی باشه انشالله و حقوقش خیلی بالا باشه و معتاد و مریض و بد دل و دروغگو نباشه و اهل خیانت و فساد و زن دوم و صیغه و دختر بازی نباشه و اهل دست به زن نباشه 😭😔 و خیلی خیلی عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم😭🙏و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭😭 تو رو خدا و قرآن دعام کن همسرم از اونایی که روم اسم گذاشتن و ولم کردن از همه لحاظ خیلی خیلی بهتر باشه😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
من خیلی مودبانه و حالت شوخی ریپ زدم بهتون  فقط لطفا شما از دل سیاه و عقده صحبت نکن که به همشون ...

مگه من با شما حرفی داشتم که شما پیام منو ریپ زدین 

خداروشکر خودم خودمو خوب میشناسم انقدر دلم صاف و‌بزرگه که تو شهرمون همه منو به مهربونی میشناسن 

ولی حرف شما حالت شوخی نداشت بیشتر ناراحتم کرد چون خیلی سختی داریم میکشیم حالم اصلا خوب نیست پیام شمارم دیدم چشمام پر اشک شد 

ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم معذرت میخوام:)✨

@نون_بربریییی     @دختر_12     @دردونمه     @paeezak   ...

ممنون خواهری 
ب نیت حاجتت گلم‌

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

برای ازدواج این دخترا دعا کن بی زحمت  مریم ،زهرا ،زینب ،سعیده، نرگس،مریم دعا کن گلم 🌹🌹