2777
2789

یه ادم با ماهی ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون درامد و چند میلیون دلار ثروت که حتی زورش میاد زنگ بزنه به کسی میگه پول میندازه😑

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی فامیلامون نزدیک صد میلیار مال داره با حقوق بالا مارو دعوت کردن باغشون شب املت دادن برادرشم به شوخی میگفت با اینا برین شمال فلانی تن ماهی میگیره اب میریزه توش تلیت میکنه ده نفرو بایه تن ماهی سیر میکنه

یکی فامیلامون نزدیک صد میلیار مال داره با حقوق بالا مارو دعوت کردن باغشون شب املت دادن برادرشم به شو ...

دعوت نمیکرد خو 😑😑

من دور همی ساده رو خیلی دوس دارم 

ادم ساده برگذار کنه زیاد زیاد ببینن همو 

ولی ابن دیگه واقعا زشت بود 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

یکی از فامیلامون😅خونش ۵۰۰ میلیارده ویلایی بزرگ 

ماشین اخرین مدل 

ولی مهمون راه نمیده 

یا اگه دعوت کنه اصلا غذا از بیرون نمیگیره 

موقع سفر همیشه چتر بقیه فامیل میشه  

کلید ویلاشو به کسی نمیده خودشم استفاده نمیکنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دعوت نمیکرد خو 😑😑 من دور همی ساده رو خیلی دوس دارم  ادم ساده برگذار کنه زیاد زیاد ببینن همو ...

من واقعا ناراحت نشدم چون هم خیلی خوش گذشت هم دوسشون دارم ولی با اینهمه مال من بودم بیشتر ریخت و پاش میکردم خودشم خوب نمیپوشه و نمیگرده زیاد ولی هرکسی یه خصلتی داره دیگه

من خودمم ادم خسیسیم 

زیادی درگیر قناعتم 

تو خونمون یچی میخری انقدر میگن چرا خریدی لازم نبود و فلان 

ادم پشیمون میشه یا حس میکنه واقعا زیاده روی کرده 

به اسم قناعت این طوری شدم بخودم اومدم دیدم حتی زورم میاد یچی برای خودم بخرم 

میخوام بذارم کنار این حسو 

خونواده من ادمای خسیسین تقریبا و غر زیاد میزنن ولی نمیخوام بذارم تاثیر بذاره روم .دیگه بسه

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن