2777
2789
عنوان

برنج کته

321 بازدید | 23 پست

بچه ها من اصلا بلد نیستم برنج کته بزارم ابشو ی بند انگشت میریزم با نمک و روغن زیر گازو کم میکنم شفته میشه متوسط میزارم سفت میشه برنج در قابلمرو میبندم شفته میشه برمیدارم سفت میشه 🤣🤣🤣🤣🤣 تورودا راهنماییم کنیددددد خخخخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من درست می‌کنه خیلی خوب میشه برنج می‌ریزه تو قابلمه تا یه بند انگشتم بالای برنج آب میریزه در قابلمه رو باز می‌ذاره زیرشو کم می‌کنه تا آبش کشیده بشه بعد اگه پخته بود دم کنی میذاری رو در قابلمه و میبندیش اگه نپخته بود دوباره آب اضافه می‌کنی یه هم کوچولو میزنی طوری که برنجا له نشن تا بپزه و دم کنی بذاری

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

برنجت اگه هندیه یه بند انگشت اب،اگه ایرانیه کمتر از یه بند انگشت،تا زمانی که اب برنج میجوشه در قابلمه رو نذار هر از گاهی هم هم بزن تا همه برنجا یه دست پخته بشن زیاد هم نزنیا😐😂یکی دوبار هم بزنی کافیه،بعد از اینکه اب برنج هم اندازه برنج موند یعنی روی برنج اب ندیدی در قابلمه رو بزار و زیرشو کم کن تا دم بکشه

آبشو کم بریز. روغنشو زیاد بریز. درشو بزار با شعله ی کم بپزه. اگه خیلی سفت شد با آب پاش آب بزن بهش. ایجوری خوب میشه. دم کنی هم بزار

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شعله رو‌متوسط بزار سفت بود بازم یکم آب بریز 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من همیشه کته درست میکنم حتی تو مهمونیام

بستگی داره برنج چقد خیس کنم اگ خوب خیس خورده باشه همون ی بند انگشت اب میریزم 

هنوز ابش کامل خشک نشده زیرشو کم میکنم درشو میذارم

اگ عجله ای باسه و برنج خیس نکرده باشم ابشو بیشتر میریزم هنوز توش اب مونده کمش میکنم درشو میذارم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️