2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته هعی 😔

79 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته تلاش ۶ سالم به باد رفت

خیلی تلاش کردم😔

پس خدا کجاست ببینه ینی دلش نمیسوزه احساس میکنم دارم روحیه م از دست میدم😞

طبیعت +💚👁️

چی شده عزیز

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال با عشقم تلاش کردیم ماشین بخریم  شب تا صبح سرکار  دیشب تصادف کرد😔 دار و ندارمون رف ...

ای بابا ولی باز خداروشکر که ضرر مالی کردین جانی نبود

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
۶ سال تلاش کردیم هر روزشو که ماشین بخریم  دیشب تصادف کرد😔😔زحمتامون به باد رفت

حتما حکمتی تو کاره 

خدا هیچ وقت تلاش بنده هاشو بی نتیجه نمیزاره 

یک روزی نتیجه ی تلاشهاتو میبینی 

از رحمت خدا هیچ وقت نا امید نشو 

ای بابا ولی باز خداروشکر که ضرر مالی کردین جانی نبود

سرش شکسته 

پاش ترک برده 

کمرش ترک برده 

قرار بود همین عید به هم برسیم نامزدی کنیم 😔

طبیعت +💚👁️
حتما حکمتی تو کاره  خدا هیچ وقت تلاش بنده هاشو بی نتیجه نمیزاره  یک روزی نتیجه ی تلاشهات ...

عزیزم یه بار دیگه همین بلا سرمون اومد نزدیک ۲۰۰ میلیون ضرر کردیم 😔واقعا دیگه کششو‌ ندارم 

قرار بود همین عید بهم برسیم نتیجه ۶ سالمون الکی به باد رفت

طبیعت +💚👁️