2777
2789

بچه ها چرا میگن دم غروب خورشید نباید بری خونه ی کسی؟؟

مامان بزرگم و مادرشوهرم اینا رو این مسئله حساسن

یا چرا میگن از روی قبرستون نباید بری خونه ی کسی؟

نمیدونم ، من که خیلی پیش اومده دم غروب برم خونه مادربزرگم :)

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی رو نمیدونم ولی ازقبرستون نباید بری خونه کسی بد یمنه،خدای نکرده واسه صاحبخونه مسئله ناراحت کننده ای رخ میده،البته خرافاته

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

کسی دونست بمنم بگه علتش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قبرستون خب افتاب غروب کنه ادم بره مریض میشه یا شب من خوندم تو شب تو قبرستون مردها جمعن دور هم از فضایل شب بهره میبرند و کسی بره مزاحم اونا شده و خشمگین میشن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖