2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنین همسرم

1155 بازدید | 97 پست

همسرم۲۶سالشه یه بچه دختر۳ساله داریم وسواسی ذهنی حاد داره حالش خیلی خرابه توروخداکمکم کنین یه دکترخوب بهم معرفی کنین میره دسشویی بایدبیست سی بار بره حیاط بیادخونه بره حیاط بیادخونه دگ خسته شدم هروقت هم اینجوری میشه منوکتک میزنه

اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مطمعنید وسواس ذهنی هست؟

بله مولن میخادبشینه هزاربار پامیشه میشینه پامیشه میشینه اگ نتونه بشینه سرشومیکوبه دیوار میگه یه چیزی تومغزم میگه بایدچن بار پابشی بشینی

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی درست بشو نیس اشنای دوری دارم اونم چنینه چندین ساله

راس میگین😞پس چیکارکنم میگه مقصراین مریضیم تویی

منم همینجوریم ببین فکر می کنه اگه اون کار رو تکرار نکنه یه اتفاق بد میافته باید سوره فلق و ناس زیاد بخونه با توجه هم بخونه ولی تا نره دکتر در مان نمیشه 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

عزیزم  باید قرص مصرف کنه و تحت مراقبت قرار بگیره

انشالله حالشون خوب بشه

چون خودش هم کلی اذیته

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منم همینجوریم ببین فکر می کنه اگه اون کار رو تکرار نکنه یه اتفاق بد میافته باید سوره فلق و ناس زیاد ...

افرین میگه تومغزم میگن اگ ده بار دستتونشوری پدرت میمیره اگ ده بار نری بیرون نیای بچت میمیره

راس میگین😞پس چیکارکنم میگه مقصراین مریضیم تویی

اون آشنا هم مثلا هر بار میخاد بره بیرون پله هارو چند بار میره بالا میاد پایین بعد میره 

چیزای عحیب غریبی میگه گاهی یا با موکت ور میره

البته اینارو همسرشون گفتن من ندیدم

و چند ساله این مشکلو دارن 

بنظرم بیخیال باشو با این قضیه کنار بیا عزیزم