2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنین همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 97 پست
افرین میگه تومغزم میگن اگ ده بار دستتونشوری پدرت میمیره اگ ده بار نری بیرون نیای بچت میمیره

فک کنم اسمش اختلال ocd یه من که فقط پناه می برم به همین دو تا سوره بعضی وقتا بلند بلند میخونم که صدای درونمو نشنوم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آشنا هم مثلا هر بار میخاد بره بیرون پله هارو چند بار میره بالا میاد پایین بعد میره  چیزای ...

کناراومدم ولی خودش عذاب میکشه اخه روبچم تاثییرمیذاره

اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...! 
داره اما یادتون باشه چنین ادمی به شدت به شدتتتت آسیب رسان هست

بله میدونم دگ بادوبار پاشکستن ویه بار دست شکستن ویه بارسرشکستن میدونم😞بایدچیکارکنم

فک کنم اسمش اختلال osd یه من که فقط پناه می برم به همین دو تا سوره بعضی وقتا بلند بلند میخونم که صدا ...

دختری عزیزم؟ چن سالته

کناراومدم ولی خودش عذاب میکشه اخه روبچم تاثییرمیذاره

ی سری از روانپزشکا هستن از مغز عکس میگیرن و دقیقا نکات آسیب دیده مغز قرمز رنگ میشه بعد دکتره میفهمه چ روش درمانی قطعا بهش جواب میده 

حالا اسمشو نمیدونم 

از روانپزشک بر تر کمک بگیرید قطعا این چیزیو ک گفتم انجام میدن 

عزیزم  باید قرص مصرف کنه و تحت مراقبت قرار بگیره انشالله حالشون خوب بشه چون خودش هم کلی اذیته

درمانش دست منه

تروخداااااا بهش بگو

فقط ی راه داره

ب اون صدا ک بهش میگه اینکارو کنه توجه نکنه

بگه مرگ ی بار شیون ی بار

این کارو‌تکرار نمیکنم هررررر اتفاقی میخواد بیوفته بدرک

بزار بیوفته

باید خودشو بندازه تو ترسش

ب خودش بگه فقط یکبار

هرچی میشههههه بشه

ی سری از روانپزشکا هستن از مغز عکس میگیرن و دقیقا نکات آسیب دیده مغز قرمز رنگ میشه بعد دکتره میفهمه ...

روانپزشک خوبی نیس که توتبریز

درمانش دست منه تروخداااااا بهش بگو فقط ی راه داره ب اون صدا ک بهش میگه اینکارو کنه توجه نکنه بگه ...

میگه نمیکنم ولی بازپامیشه میکنه