2777
2789

دوستان کسی تتو کاره یا میشناسه؟حرفه ای هم باشه؟ میخوام بدونم آیا تتوی رنگ بدن هست؟ واقعا نیازدارم بدونم تاثیرش چطوره و برمیگرده؟اگه اره تا چند درصد؟

ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست 

من پیگمنترم

با رنگهای اسکین رنگ سازی میکنن

اما این روش منسوخ شده است

این رنگها حاوی اکسید تیتانیومه و بسیار برای بدن ضرر داره و سرطان زاست، هرکی هم میگه نه نیست رنگ ما خوبه بزن تو دهنش

اغلب رنگش متفاوت با رنگ پوست بدن میشه

برای روشن شدن بدن برو لیزر 

برای برداشتن لک و خال هم پزشک متخصص

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بله هست  من پیگمنترم با رنگهای اسکین رنگ سازی میکنن اما این روش منسوخ شده است این رنگها حاو ...

ای بابا😭 تنها امیدم بود

پس این تتو های پزشکی چی ان؟

مگه این رنگ هاش مثل تتویی ک بقیه میزنن بالا تا پایینشونوو رنگی عه نیست؟

چه لیزری برای لکه جوش خوبه😭

ای بابا😭 تنها امیدم بود پس این تتو های پزشکی چی ان؟ مگه این رنگ هاش مثل تتویی ک بقیه میزنن بالا ت ...

منظورت همون رنگاییه ک شبیه کانسیلر گاهی برای زیر چشم تاتو میکننه؟ 

اونا اولا درمانی نیست، ماست مالی کردن و گند زدن ب چهره مردمه

هیچ پزشک متخصصی حاضر نمیشه همچین کاری بکنه

اون کسی ک اینکارو میکنه قطعا ب دانشش باید شک کرد

بعدم جالبته اسمشو عوض کردن میگن رنگای ما با اسکین فرق داره! 

دروغ محض.... 

بعدم شما دیدی از نزدیک هیلدش رو بعداز چندماه؟ 

بشدت زشت و افتضاح میشه

یعنی گندترین کار ممکنه

تعجب میکنم چطور لیزر ناحیه بیکینی ب ذهنت نرسیده اونوقت تاتوی اسکین ب ذهنت خطور کرده!!! 

برو پیش پزشک متخصص انواع و اقسام لیزر و کارهای درمانی هست برای از بین بردن جای جوش

تو سریعترین و مضر ترین و مخربترین راه رو انتخاب کردی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

منظورت همون رنگاییه ک شبیه کانسیلر گاهی برای زیر چشم تاتو میکننه؟  اونا اولا درمانی نیست، ماست ...

ممنون عزیزم ب ای توضیحتتت خدا خیرت بده

ولی هر دکتری میرم خصوصا برای لک قهوه ای جوش، میکن نمیشه و نمیره با لیزر بدتر میشه و این حرفا

امیدی ندارم بخدا

ممنون عزیزم ب ای توضیحتتت خدا خیرت بده ولی هر دکتری میرم خصوصا برای لک قهوه ای جوش، میکن نمیشه و نم ...

خواهش میکنم عزیزم

اگر لک قهوه ای بخاطر جای جوش باشه قطعا قابل رفع شدنه. 

ی لایه بردار، ی ضد لک و مقدار زیــــــــــادی ضدافتاب لازم داری توی خونه و بیرون از خونه

اما اگر لک هورمونی باشه نمیره و بدترم میشه

اگر لک افتاب باشه با مصرف ضافتاب تاحد زیادی کمتر میشه.

دکتر خوب نرفتی ک میگه نمیره

شایدم لکت بخاطر چیز دیگه ای باشه

من خودم بشدت جوش میزدم جاشونم بسیار زیاد بود روی صورتم، قرمز و بنفش و تیره و.... 

هرروز توی خونه و بیرون از خونه روزی ۲ تا ۳ بار اندازه دو انگشت کامل ضدافتاب میزدم روی پوستم، روزی ۳ بار ابرسان و سرم ویتامین سی جای جوشام رفت 

برندشونم مهم نیست فقط تداوم و صبوری میخواد

سلام دوست عزیز توتاپیک خودارضایی خواهر زاده ام گفته بودید با سخنرانییه  آقایی میشه از این کار دوری کنیم میشه اسم اون آقا وسخنرانی ها ش از کجا بیارم ممنون میشم کمک کنید  بااین کار کمک بزرگی بهم میکنید 

سلام دوست عزیز توتاپیک خودارضایی خواهر زاده ام گفته بودید با سخنرانییه  آقایی میشه از این ...

ببینید سخنرانی اون اقا بدرد بزرگسال ها میخوره

این اقا تاثیر معنوی و فکری رو خیلی ها داشته

با بهتر کردن معنویات تونستم اینکارو کنم

وگرنه سخته راستش ترک کردن

واسه همین میگم روانشناس اولویتتون باشه، حالا خواستید سخنرانی اقای رائفی پور رو هم گوش بدید 

با یه سرچ میشه مطالبشو پیدا کرد