2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیک های قبلی شما رو خوندم نقض توجه بچتون برطرف شد چون یکی از علائم اوتیسم همینه ،منم پسرم خیلی شیطون و میخوام ببرمش دکتر ۲ سال و ۱۰ ماه  پشر منم جمله کم میگه و بیشتر کلمه میگه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
همین  این ک دلیل نمیشه اصلا اطلاعاتی داری راجع به این مشکل الکی خودتو نابود نکن

آره فقط درست حسابی حرف نمیزنه ارتباط چشمی داره زود یاد میگیره نمی‌دونم به خدا چه بلایی داره سرم میاد 

میگید اوتیسمه؟

من اصلا این حرف نمیزنم بچه ها با هم متفاوتن و صرف یه واکنش نمیتونه مهر تایید یه بیماری باشه ولی با چیدن نشانه ها کنار هم ممکن مشکلاتی باشه ،بخاطر همین پرسیدم نقص توجه بچه کنترل شد یا همچنان توجهی نداره ،پسر خودم همیشه بخاطر شیطنت احتمال بیش فعالی میدادم ولی الان ۲ هفته خیلی بهتر شده و بیشتر به حرفام توجه میکنه در مقابل کار بد ،ولی ترجیح میدم با یه مشاور مشورت کنم تا کاملا خیالم راحت بشه

آره فقط درست حسابی حرف نمیزنه ارتباط چشمی داره زود یاد میگیره نمی‌دونم به خدا چه بلایی داره سرم میاد ...

برادر من تا ۶ سالگی اصلا درست صحبت نمیکرد خیلی دکتر بردیم یهو خودش خوب شد و روان صحبت کرد الان ماشالا ۲۶ سالش ،تو خانواده خودت و همسرت ازین موارد داشتین ؟؟

خدا حفظش کنه.بله زیاد

خوب ممکن ژنتیکی باشه دیر به حرف اومدنش ،شما مادری خودتو سریع نباز بجاش چیگیر باش ،ایلان ماسک اوتیسم داره چی شده پولدار ترین ادم جهان ،فکر نکن دنیا تموم شده،