2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 48 پست
دارم میمیرم 

اشتباه میکنی مگه دکتر استغفرالله خداست ،ممکن اشتباه باشه از دکترای دیگه کمک بگیر ،پدر شوهر من مشکل روده داشت دکتر گفت جراحی ۱ متر بلید برداریم گفت نه بریم پیش دکتر مادرم دکتر گفت جراحی اصلا نیاز نیست با کلونوسکوپی همه پولیپ ها رو در اورد ،اون همه خونریزی درد کامل تموم شد ،پس ببین زود نتیجه نگیر ،تاجیک هامو بخون متوجه میشی منم روزای بدی بخاطر منم گذروندم و فقط توکل به خدا و بعدش دکتری که علم به روز داشته باشه مهم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
از آینده میترسم نمی‌دونم چه بلایی قراره سرم بیاد😭

هیچ بلایی نیست نترس بچه شما کامل مثل بقیه بزرگ میشه خداتو شکر کن بچت ذهنی و جسمی مشکل نداره ،تاخیر تکلمش خوب میشه ،بخدا بچه خواهر شوهر من کلاس اول من گاعی متوجه نمیشم میگه کلی دکتر بردن ،نوار مغز گرفتن دکتر گفت خوب میشه یکم زمان بدین الان احساس میکنم بهتر شده تو جمع بودن کمک کرده بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش فقط تاخیر تکلم باشه.دعا کنید برا بچم

حتما ،به نظرم متخصص مغز و اعصاب ببر شاید بهتر کمک کنن یه خانم دیگه هم امشب مثل شما بود ک میگفت نتیجه گرفته

قراره کمسیون بذارن 

مطمین باش کمیسیون رد می‌کنه بچه ای که ارتباط چشمی واکنش به نام داره شناخت و درک داره حرفات رو میفهمه تورو می‌شناسه چه اوتیسمی اگه قراره اوتیسم اینجوری باشه  ۸۰درصد مردم دارن ولی ی خوبی کمیسیون اینه انشالله خیالت از این منظر راحت میشه وقتی اطرافیان زیاد از این موراد داشتید قطعا خوب میشه الان هرچی ما بگیم خیالت راحت نمیشه مادری حق داری 

مطمین باش کمیسیون رد می‌کنه بچه ای که ارتباط چشمی واکنش به نام داره شناخت و درک داره حرفات رو میفهمه ...

عزیزم‌ منم همینو میگم وقتی هیچ کدوم علایم به جز تاخیر کلام رو ندارم چه اوتیسمی میترسم تشخیص اشتباه آینده بچرو خراب کنه 

وقتی کمیسیون تشکیل میدن یعنی چندین دکتر که کارشون تشخیص هست با هم ی تشخیص میدن ی نفر دونفر نیست اینجوری امکان تشخیص اشتباه کمتر میشه به هرحال دکتر میخواد از این نظر هم چک بشه 

وقتی کمیسیون تشکیل میدن یعنی چندین دکتر که کارشون تشخیص هست با هم ی تشخیص میدن ی نفر دونفر نیست اینج ...

توکلم به خدا و دعاها و انرژی مثبتای شما دوستای عزیزمه انشالله هیچکس غصه بچشو نخوره

عزیزم دکترا بیخودی انگ میزنن .برو پیج یا سایت خانم،دکتر موسوی اونجا،راحت متوجه میشی،که،پسرت هیچ مشکلی،نداره. فقط از،هرگونه فضای مجازی موبایل و تلوزیون،دور نگه دار. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم دکترا بیخودی انگ میزنن .برو پیج یا سایت خانم،دکتر موسوی اونجا،راحت متوجه میشی،که،پسرت هیچ مشکل ...

عزبزم من الان شش ماه روش دکتر موسوی رفتم واقعا پیشرفت بخوصی ندیدم اینم بگم پسر دوستم با روش دکتر موسوی خیلی پیشرفت داره و الان کاردرمانی و گفتار درمانی هم در کنار قطع کامل فضای مجازی می‌ره و روند پیشرفتش بیشتر شده خیلی تغییر کرده در عرض دوماه زمین تا آسمون عوض شده پسر من تغییر کرده خیلی تغییر کرده ولی تاخیر زیاد داره منم گفتار و کار رمانی شروع کردم 

عزبزم من الان شش ماه روش دکتر موسوی رفتم واقعا پیشرفت بخوصی ندیدم اینم بگم پسر دوستم با روش دکتر موس ...

باید صبور باشی.کدوم شهر هستی ؟ گفتار درمان شهر ما افتضاح هست. من از اینیستا فقط از یه گفتار درمان خوشم میاد تو دوره های اون شرکت کردم. واقعا خوبه.شیراز هستش.مصطفی قاسمی. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

خیلی بچه ها توی تکلم تاخیر دارن ‌. مخصوصا پسر.... اگر علائم دیگه هم داره بعد پیگیری کنید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد