2777
2789
عنوان

در جواب این حرفو نزن چی بگیم

225 بازدید | 3 پست

میخواستم پول شهریه رو پرداخت کنم بعد الان نصفشو فقط پرداخت کردم چون دستم تنگه و اینا بعد گفتم انشالله چندروز دیگه هزینشو کامل پرداخت میکنم گفتش که این حرفو نزن 🌹

در جواب چی بگم آقا هم هستن 

زندگی ادامه داره...

ممنون ..لطف دارید 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون آقا کاملشو پرداخت کرده و تو میخوای بعدا بهش بدی  بقیه اش رو  یا رفتی کافینتی جایی این ...

من نصف هزینه رو پرداخت کردم چون نداشتم گفتم چندروز دیگه بقیشو بهتون میدم نه اون پرداخت نکرده

زندگی ادامه داره...