2777
2789
عنوان

قبل بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 65 پست
خداروشکر. شما که قصد داری امپول بزنی اگه فولیکول خوب داشتی حتما ای یو ای کن احتمال بارداری خیلی بالا ...

ع خوبه ک من ۱۷ بود اخرین بار الان مکمل اووبوست میخورم بیشترم شده

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

بخوای هی امپول بزنی نگیره و ماه های بعدی تکرار کنی خیلی سخته  من به شخصه به خاطر داروهای هورمو ...

شم الان باردارید؟شماهم امپول استفاده کردی قبل ای یو ای چون من تو مرحله ای یو ای نیستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شم الان باردارید؟شماهم امپول استفاده کردی قبل ای یو ای چون من تو مرحله ای یو ای نیستم. 

نه باردار نیستم تازه ای یو ای کردم قبلش هم لتروزل خوردم امپول هم زدم سری چندمی بود که دارو مصرف میکردم گفتم شاید ای یو ای نتیجه بده دوروزه انجام دادم تا خدا چی بخواد

نه باردار نیستم تازه ای یو ای کردم قبلش هم لتروزل خوردم امپول هم زدم سری چندمی بود که دارو مصرف میکر ...

شما ای یو ای انجام دادی اوکی شدی گلم؟

خانمااااااااای با تجربه بیایین دیگه

منم میزدم فکر کنم سینال اف بود دور ناف واسه تخمکه نمیدونم چبکار میکنه واسه چیش خوبه ولی به باروری کمک میکنه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میزدم فکر کنم سینال اف بود دور ناف واسه تخمکه نمیدونم چبکار میکنه واسه چیش خوبه ولی به باروری کم ...

باردار شدی شما چن دوره استفاده کردی؟

تخمک رو بزرگ میگنه واسه بارداری 

سلام عزیزم، آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار بعد از 40 روز 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داشت خودم مونده بودم شمام امتحان کن و 1000 صلوات و یه یس نذر شریفه خاتون کنید وحاجت بخواین دختر امام حسن مجتبی هستند سریع حاجت میدن امتحان شده، طب سنتی هم خیلی کمک میکنه کدوم شهر هستید 

سلام من زدم واسم تاثیر نداشت ۳ یا ۴ تا هم زدم 

منم ۶تا زدم ، فولیامو ب ۲۳، ۱۹، ۱۷ رسوند. ازادسازی زدم منتظرم ۱هفته دیگه موعدمه ولی زیر دلم درد میکنه شما علائمت چی بود دقیق دوست عزیز چن سالته؟ 

باردار شدی شما چن دوره استفاده کردی؟ تخمک رو بزرگ میگنه واسه بارداری 

نه عزیزم من نشدم میدونی چرا 😂 چون ۲ سال بود نمیدونستم همسرم واریکسیل داره 😂😂😂 الان شد چشم انتظاریم ۳ سالو ۲ ماه و همسرمم ۱۳ دی تازه ۳ ماه از عملش میذره واگرنه خودم مشکل خاصی ندارم فقطبایدتو روز تخمک گذاری امپول هاش سی جی بزنم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار ...

ممنون حتما انجام میدم بانو. تهران