2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی میترسم  ما تو دوتا شهر مختلفیم و دلیل اصلی نارضایتیش اینه  که بعدا پسرش بیاد ...

اگه پسر رو خیلی دوست داری که نمیتونی رهاش کنی باید بری شهر اونا. از حالا هم اطمینان خاطر بدی که میری اونجا

اگه پسر رو خیلی دوست داری که نمیتونی رهاش کنی باید بری شهر اونا. از حالا هم اطمینان خاطر بدی که میری ...

منکه الان دانشجوم.

چهارسال درس دارم 

بعدش مطب میگ باید تو شهر ما بزنی .

در صورتی که من شهرشونو واسه اینده شغلی نمیپسندم

چطوری؟

کسی که وارد باشه و به علوم غریبه تسلط داشته باشه، بمحض اینکه بگی حصار میخوای خودش بلده چیکار کنه. اون ذکر یونیسه را هم که ارسال کردم اگه صبح به صبح سه مرتبه بخونیش و به اطرافت فوت کنی کمی از حصار نداره و خیلی موثره

کسی که وارد باشه و به علوم غریبه تسلط داشته باشه، بمحض اینکه بگی حصار میخوای خودش بلده چیکار کنه. او ...

من هیچ کسی رو نمی‌شناسم 

مامانم اهل این حرفا نیست

اینا میرن سراغ دعانویس یهودی و صبی که هیچ دعا نویسی نمیتونه باطل کنه 

بله درسته که طلسماتی وجود داره که غیر قابل ابطاله ولی برای راحت شدن از شر همونها هم راهکارهای تضمینی و صد درصد اثبات شده هم وجود داره، مطمئن باشید هیچ غیر ممکنی در جهان وجود نداره.