2777
2789
بله درسته که طلسماتی وجود داره که غیر قابل ابطاله ولی برای راحت شدن از شر همونها هم راهکارهای تضمینی ...

خب اینارو از کجا میشه پیدا کرد .

حالا یه چی دیگ 

من واسه خودم درست کنم 

واسه نامزدم چی 

بله درسته که طلسماتی وجود داره که غیر قابل ابطاله ولی برای راحت شدن از شر همونها هم راهکارهای تضمینی ...

دوستمو طلسم کردن. پیش دعا نویس های متعددی رفت که میگفتن اینقدر پول بده باطل میکنم. تا ی پیرمرد خیلی پیر کار درست بهش معرفی کردن. پیرمرده بهش گفت دخترم برات سه تا طلسم گرفتن که دو تاش باطل شدنیه ولی یکیش نه. پس باطل کردن اون دو تا هم فایده ندارد. شوهرت حتما طلاقت میده. بیخودی هم خرج نکن. ولی این آقا خانه نکاح ندارد و با هر کی ازدواج کنه همینه. دقیقا بعد از دوست من هم ازدواج کرد و دوباره کارش به طلاق کشیده شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینارو از کجا میشه پیدا کرد . حالا یه چی دیگ  من واسه خودم درست کنم  واسه نامزدم چی& ...

من میشناسم کسی را استاد این کاره ، اتفاقا واسه پول هم کار نمیکنه و کاملا مورد تاییده ولی چون نمیخوام جنبه تبلیغ پیدا کنه نمیتونم اینجا معرفیش کنم

دوستمو طلسم کردن. پیش دعا نویس های متعددی رفت که میگفتن اینقدر پول بده باطل میکنم. تا ی پیرمرد خیلی ...

بله فرمایش شما درست ،ولی من چون در مورد حرفی که میزنم یقین دارم و مطمئنم که برای همون دسته از طلسمات هم راهکار وجود داره  اینجا مطرحش کردم، مگر نه قبلا من هم عقیدم مثل شما بود

من میشناسم کسی را استاد این کاره ، اتفاقا واسه پول هم کار نمیکنه و کاملا مورد تاییده ولی چون نمیخوام ...

اگ واقعا کارش درسته معرفیش کن بهم

تو دردسر بزرگی افتادم با این مادرشوهر