2777
2789
عنوان

متنفرم کنید از ازدواج😔

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 57 پست

ازدواج یعنی وابستگی مالی و اختیاری به کسی، به فکر راضی کردن یکی ، حرف گوش کردن خاله زنکی، چت کردنای اعصاب خوردی، جواب پس دادنای زوری

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

با اجازه ی استارتر

ختم ۴۰سوره ی یس ب نیت فرج و سلامتی امام زمان داریم 

۲۰ تا مونده هرکی خواست بخونه تعداد بگه التماس دعا 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج هم نیاز به مسئولیت پذیری بالا داره

هم فداکاری

و هم بلوغ عقلی و عاطفی

اگه هرکدوم از اینا نباشه اون ازدواج سالم نیست و نتیجه‌ی خوبی هم در پی نداره

هرکسی هم ارزش فداکاری نداره

اگر این فاکتورها رو دارید به اهدافتون لطمه‌ای وارد که نمیشه هیچ، حتا به تسریعش هم کمک می‌کنه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

ببین تا عاشق دیوانه وار نشدی و بنظرت یه نفر هم از نظر تو هم حداقل ۱۰ نفر دیگه فوق العاده نبود ازدواج نکن

چون کلی آدم خوب و خوشتیپ بعداز ازدواج تازه به چشمت میاد وقتی با عشق ازدواج نکرده باشی

کنکور چه منافاتی داره با ازدواج؟

خیلی منافات داره اگه با منطق درست بهش نگاه کنی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
ببین تا عاشق دیوانه وار نشدی و بنظرت یه نفر هم از نظر تو هم حداقل ۱۰ نفر دیگه فوق العاده نبود ازدواج ...

البته باید ببینی از نظر چه کسایی فوق العاده بنظر میاد، احساسی نظر میدن یا منطقی ؟ این خیلی مهمه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚