2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست

چقد زیاد درکت میکنم درد سزارین یه طرف درد فشار آوردن به خودمون برا اینکه شیر بیاد هم یه طرف،بادام خام بخور،زیر دوش آب داغ سینه تو از بالا به پایین ماساژ بده،غذا خوب بخور 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دیگه کلا سینه نمیگیره

بیمارستان ک‌رایمان کردی اتاق شیردهی داره

برو اونجا یاد میدن دوباره سینه هم‌ میگیره

تا دیر نشده فقط برو..

مگر جر ادمایی مثل من باشی ک‌کلا شیر ندارن(سر اولیم اصلا نداشنم)

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بچه منم چون اولش شیر نداشتم سینمو نگرفت ولی الان هفت ماهشه و من هنوز میدوشم و بهش میدم میخوره

خدا رو شکر. بچه من مهلت نمیده سینه نمیگیره گریه می کنهشدید، منم پناه آوردم به شیرخشک

اگه بچه ت دختره دمکرده رازیانه بخور فوق العاده شیرو زیاد می کنه تازه متوجه می شی شیر زیاد یعنی چی

پسره، یه قطره شیرافزا خریدم ۳۰ قطره میریزم تو یه فنجان آب حوش؛ بوی رازیانه میده

عزی شما بذار دهنش مک بزنه شیر کم کم میاد توش منم تا دهروزگی دوشیدم براش قطره میومد ولی مک میزد خیلی ...

خدا رو شکر. عزیزم من چون‌شیر نمیومد شیرخشک دادم به بچم، الانم کلا سینمو نمیگیره، گریه میکنه شیشه میخواد

سخت بود سز راستشو بگو چند سالته 

نه چون من رفتم برای طبیعی، تازه با هزار جور دنگ و فنگ شده بودم دو فینگر، با رضایت شخصی خودم و همسرم مرخص شدم رفتم بیمارستان خصوصی سزارین. هزار بار دیگم برم عقب سز میشم

خدا رو شکر. عزیزم من چون‌شیر نمیومد شیرخشک دادم به بچم، الانم کلا سینمو نمیگیره، گریه میکنه شیشه میخ ...

عزیز بزار خوب گرسنه بشه بعد سینتو زوری بده حیفه الان شیرت کلی قوت داره بعدم کمتر مریض میشه اگه شیر خودتو بدی

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست
عزیز بزار خوب گرسنه بشه بعد سینتو زوری بده حیفه الان شیرت کلی قوت داره بعدم کمتر مریض میشه اگه شیر خ ...

دعا کن بتونم شیر خودمو بدم. خودمم ناراحتم که شیرخشکی شده

دعا کن بتونم شیر خودمو بدم. خودمم ناراحتم که شیرخشکی شده

حتما فقط اینکه اگه نمیخوره غصه نخور مثل من پشیمون میشی من ده شب نخوابیدم بعد زایمانم که شیر خودمو بدوشم شوهرم نذاش ده شب شیر خشک بعدم حالم جا بیاد بعد شیر خودمو 

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست
آره واقعا، دیگرانم همش عذاب وجدان میدن

دقیقا،فقط همراه شیرخشک شیر خودتم بده من خیلی غصه میخورم نداذم همون یکمم خشک شد😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..