2777
2789

سلام خانما 

مادرشوهرم با خواهرشوهرم توی یک واحد باهمدیگه زندگی میکنن امااااا توی آپارتمانشون دوتای دیگه از برادرشوهرام هم زندگی میکنن!!!

تازه سومین برادرشوهرم منزلش نزدیک آپارتمان مادرشوهرم ایناست

و منزل ما تا آپارتمانشون با ماشین حداقل ۱۰ دقیقه فاصله داره و من عروس آخریم و کمتراز یکساله که ازدواج کردیم

من واقعاً قصد دارم یک زندگی نرمال و بدون حسادت داشته باشم 

اما همین که برای تک تک کارهاشون از ریییییز تا درشت زنگ میزنن شوهرم تا بره براشون انجام بده واقعاً عصبیم میکنه

توی تاپیک های قبلم گفتم که همین خواهرشوهرم با جاری هام چقدر خون توی دلم کردن با کارهاشون،‌

اونوقت تا یچیزی میشه با طلبکاری درجا زنگ میزنن شوهر من تا بره مثلاً شیر آبشونو درست کنه و گلاشونو آب بده یا مثلاً کابینتشونو تعمیر کنه و .... اگرم شوهرم شرایط نداشته باشه که بره انجام بده کلیییی از دستش گله‌مند میشن!!!!

من میگم هرچی ناراحتیه برای ماست اونوقت زحمتاشونم برای ماست؟؟؟؟ 

تمام تفریحاتشون با برادرشوهرامه و کاراشون رو دوش ما

همسرم میدونه خواهرش اذیت میکنه اما میگه من به اون کاری ندارم و به احترام مادرم کارهاشونو انجام میدم چون برام زحمت زیاد کشیدن(مادرشوهرم واقعاً خانم خوبی هستن)

حرفم اینه،خواهرشوهر پرآزار من و مادرشوهرِ خوبم چرا به بقیه پسرهاشون که جفت خودشونن زنگ نمیزنن برای کاراشون و فقط شوهر منو میکشونن اونجا که کارهاشونو انجام بده؟؟؟؟

لطفاً راهنماییم کنید🥲🥹چرا حسودی میکنم 

طبیعیه یا باید کنترل شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حس تو حسودی نیست رسما شوهرت کلفت خودشون حساب میکنن منم وضع مشابه تورو دارم و واقعا احساس م ...

راه حلش چیه؟🥲

زمانایی که به همسرم میگم انقدر کارهاشونو خودت انجام نده، احساس میکنم یک فرد بدجنسم!!! اما واقعاً تحت فشارم

حتی به همسرم از ناراحتیم چیزی نگم؟

نه چون با اون حتما راحتترن شما بگی میشی عروس حسوده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من میگم بی خیال باش ، خودش که میگه به خاطر مادرم دارم انجام میدم اجر و پاداششم میگیره چون نیتش اینه ...

واقعاً هربار که بهش فکر میکنم زخم معدم سوزشش بیشتر میشه🥲

اما خب خونه ی خودمون هم کار داره و بیشتر وقتش داره صرف اونا میشه که تهشم عرج و قربش برای بقیه ی برادرشوهرامه