parmiiiiiida مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 1354 عنوان یکیو دیدم با شربت متادون خودکشی کرده بود 909 بازدید | 3 پست سری قبل من بیمارستان بودم قسمت مسمومیت یکی بود با شربت متادون خودکشی کرده بود یه روز کامل بیهوش بوده ، میگفت که ۲۰ میل خوردهو من دیدم تو خانوادمون کسای هستن ک مصرف میکنناگه با ۲۰ میل نمرده ینی معتاد بوده؟ بعد چقدر خوردنش باعث مرگ حتمیی میشه؟ خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔 1402/09/04 | 17:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 29056 آره برای افراد معمولی سمه،معتادارو نمیدونم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
parmiiiiiida مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 1354 آره برای افراد معمولی سمه،معتادارو نمیدونم یعنی طرف که خورده بود نمرده بود معتاد بوده؟ بعد کسی که مصرف نداشته یدفع ۲۰ میل بخوره میمیره حتما؟ خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 29056 یعنی طرف که خورده بود نمرده بود معتاد بوده؟ بعد کسی که مصرف نداشته یدفع ۲۰ میل بخوره میمیره حتما؟ آره احتمالا خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️