2777
2789

بچه ها من عفونت مزمن لوزه گرفتم

دکتر گفته دوهفته دیگه باید عمل بشی🥲 از اونور گلودرد و سرماخوردگی های مداوم داره عذابم میده از یه طرفم به شدت میترسم از عملش مخصوصا منی که مشکل معده هم دارم و شنیدم بعدش هیچی نمیشه خورد 

آستانه صبرم خیلی خیلی پایینه روش جراحیشم سنتیه گفتم حداقل با لیزر باشه میگه من قبول ندارم میشه اونایی که تجربشو داشتن بیان بگن چطوری بودن ؟؟و اینکه با لیزر بودین یا تیغ 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا گنده دارم  شکلشون مث کلیه ولی میترسم عمل کنم  شنیدم  میگن دوباره بزرگ میشه

منم خیلی میترسم 

ولی لوزه هام به شدت عفونت کرده جوری که یه هفته منو از کار و زندگی انداخته 🥲

پسرخاله من عمل کرد با تیغ از بیمارستانم تا خونه با مترو و مینی بوس اومد🤣 اندکی خسیس میباشد

یکم روز اول خون ریزی داشت اذیت بود از فرداش بهتر شد

نگران نباش انشاءالله زودی خوب میشی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
عزیزم من عمل کردم واقعا دردناکه ولی خداشاهده راحت میشی از دست اینهمه درد و عفونت گلو

خیلی دارم تلاش میکنم کنار بیام باهاش 😓

دوره نقاهتتون چقدر بود؟؟ و با لیزر بودین یا تیغ؟ 

پسرخاله من عمل کرد با تیغ از بیمارستانم تا خونه با مترو و مینی بوس اومد🤣 اندکی خسیس میباشد یکم روز ...

وااای جدی😂😐

امیدوارم از منم همین باشه .... 

اگه اینطوری باشه که عالیه واقعا

خیلی دارم تلاش میکنم کنار بیام باهاش 😓 دوره نقاهتتون چقدر بود؟؟ و با لیزر بودین یا تیغ؟  ...

تیغ مگه با مسکن آروم بشی اون لحظه به هوش اومد وووی یا خدا😔😢🤣🤣🤣

برای شفای دخترم میشه صلوات بفرستین
وااای جدی😂😐 امیدوارم از منم همین باشه ....  اگه اینطوری باشه که عالیه واقعا

اره بخدا شوهرخالمم کلی دعواش کرد در کل هر جراحی ینمه سختی خودشو داره ولی نگران نباش انشاءالله خیره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
تیغ مگه با مسکن آروم بشی اون لحظه به هوش اومد وووی یا خدا😔😢🤣🤣🤣

واااای👀😬

پس با این تعریف معلومه خیلی اذیت شدی🫠