2777
2789
عنوان

دکتر گفت باباتون فقط دو سه هفته دیگه مهمونتونه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عزیرم جتما.انگاری داری پارسال ما رو میگی.پدر همسر منم همچین مردی بود دقیقا با همین شرایط

فقط خواهش میکنم نزارین کسی زیاد بیاد ملاقاتش مثلا فامیلای دور و همسایه ها روحیه اش از دست میده همین که باید لباسش عوض شه اذیت میشه

اگر تونستین از این تشک های مواج بخرین براشون زخم بستر نگیرن

خودتون هم گریه زاری نکنین خصوصا جلوش.بزن و برقص راه بندازین الکی تولد بگیرین و...کلا بزارین اطرافش شاد و اروم باشه

همتای مامانم بودم❤

الهی تنش سلامت بشه  کنارش باش باهاش حرف بزن بهش بگو دوستش داری اگه اذیتش کردی ازش حلالیت بخواه ...

اینقدر دوس دارم کلی ببوسمش اما من خجالتیم،فقط موقع دیدار میبوسم😔برا همین دلم میخواد بچم اصلا اینجوری نشه،راحت ببوسه و بغل کنه

بابام تو این مدت اکثرا خونه ما بود،چون ما مرکز استانیم،اما بخاطر بچه کوچیکم که تازه از شیر گرفتمش &n ...

برو خونش عزیزم بهش برسی میدوونم اخرش ارامش قلبی داری همین امروز برو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برو عزیرم جتما.انگاری داری پارسال ما رو میگی.پدر همسر منم همچین مردی بود دقیقا با همین شرایط فقط خو ...

نه جلوش گریه نمیکنم،خودش که اینقدر دل نازک شده که سریع گریه میکنه و بعد میگه بچه ها فک نکنید از مرگ میترسم دست خودم نیس گریه میکنم.🙏🙏

هرچه زودتر برو لطفا

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

پدر من بااین شرایط فوت شد دفنش کردن بعدمن شب رسیدم شیراز ازشمال 

بزرگترین غم زندگیم شده 😔

برو و دست و پاشو بپوس ازطرف من😭😭😭😭

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

من بودم همین امروز میرفتم پیشش

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

چقد قلبم ب درد اومد . امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد. شاید معجزه ای بشه و شفا بگیرن . 

لحظه لحظه ای ک پیشش هستین رو استفاده کنین . براش اهنگ بذارید پیشش اصلا از غم و غصه صحبت نکنین بهش امید بدین ببوسینش

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم کاملاً درکت میکنم 

منم این روزا رو گذروندم 

خدا رو شاکرم که لیاقت خدمت به پدرم رو پیدا کردم و تمام مدت کنارش بودم ‌و نوکریشو کردم 

لحظه ی جون دادم هم همه ی بچه ها پیشش بودیم 

برو و کنارش بمون  تا بعد حسرت نخوری

نازشو بکش

ببوسش

بهش از امید به لطف و بخشش و مهربانی خدا بگو 

بذار بچتو ببینه 

بوسیدن کف پای پدر و مادر سعادت خیلی بزرگیه

حتماً خودتو محروم نکنی ، شده وقتی خوابه ببوس کف پاشو

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
پدر من بااین شرایط فوت شد دفنش کردن بعدمن شب رسیدم شیراز ازشمال  بزرگترین غم زندگیم شده 😔 ...

😭😭خدا رحمتشون کنه،چقدر سخته،همیشه فوبیای از دست دادنشو داشتم،بخدا اگر یه باره میرفت میمردم🖤اما انگار خدا ذره ذره دلمو آتیش زد تو این مدت و قبول کردم بابام رفتنیه😭😭🖤