2777
2789

حالم که خوب نیس،این دو شب که شنیدم ساعت ۳شب بیدار میشمو گریه و دوباره ۵خوابم میبره،بابام پیره و یکسال و نیمه سرطان داره،واقعا سختشه،یکماه پوشکه،و نمیتونه راه بره،پوست و استخون شده،ما مرگشو پذیرفتیم😭😭،بابام مهربونترین فرد زندگیم،محل زندگیمون دو ساعت فاصله داره،بنظرتون چیکار کنم بعدا حسرتشو نخورم،فردا وسایلامو جمع کنم برم ت  این مدت خونشون به یه بهانه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ارمش دلت صلوات فرستادمو

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

شاید برای شما سخت باشه ولی برای باباتون یک عمر راحتیه و بهتر از اینه که درد و سختی داشته باشن و مدام در عذاب باشن 

اگر باباتون رو واقعا دوست دارین باید درک کنید که براشون یک عمر راحتیه و بلاخره همه ما میریم از این دنیا و دیر و زود داره

منم پدربزرگم همینطور بود ی روزو فقط نرفتم چقد بعدش ناراحت شدم ک نموندم حتمااااااا برید 

خدا ب دلتون ارامش بده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
شاید برای شما سخت باشه ولی برای باباتون یک عمر راحتیه و بهتر از اینه که درد و سختی داشته باشن و مدام ...

اره برا بابام خیلی سخته،بابام با اینکه پیره اما تا همین قبل بیماریش از درخت بالا میزد،کارای خونه رو بیشتر از مامانم اون انجام میداد،از اینکه زمینگیر شده خیلی اذیته😔😔

منم پدربزرگم همینطور بود ی روزو فقط نرفتم چقد بعدش ناراحت شدم ک نموندم حتمااااااا برید  خدا ب ...

😔خدا رحمتشون کنه،دقیقا از همین میترسم،دارم خونمو جمع میکنم فردا برم

حتما برو و پرستاریش کن تو این مدت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الهی تنش سلامت بشه 

کنارش باش باهاش حرف بزن بهش بگو دوستش داری اگه اذیتش کردی ازش حلالیت بخواه 

اگه کاری دوست داره براش انجام بده

وقتی براش کاری می کنی غر نزنی ها .....

منم این روزا رو گذروندم هم مادرم هم پدرم 

روحشون شاد باهش همه پدر و مادرا

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
حتما برو و پرستاریش کن تو این مدت

بابام تو این مدت اکثرا خونه ما بود،چون ما مرکز استانیم،اما بخاطر بچه کوچیکم که تازه از شیر گرفتمش  بیمارستان نمیتونستم بمونم ،اما دیگه دکتر گفت درمان تمام،بره و کنار خانوادش باشه😭