حالم که خوب نیس،این دو شب که شنیدم ساعت ۳شب بیدار میشمو گریه و دوباره ۵خوابم میبره،بابام پیره و یکسال و نیمه سرطان داره،واقعا سختشه،یکماه پوشکه،و نمیتونه راه بره،پوست و استخون شده،ما مرگشو پذیرفتیم😭😭،بابام مهربونترین فرد زندگیم،محل زندگیمون دو ساعت فاصله داره،بنظرتون چیکار کنم بعدا حسرتشو نخورم،فردا وسایلامو جمع کنم برم ت این مدت خونشون به یه بهانه ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پدربزرگم همینطور بود ی روزو فقط نرفتم چقد بعدش ناراحت شدم ک نموندم حتمااااااا برید
خدا ب دلتون ارامش بده
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤
شاید برای شما سخت باشه ولی برای باباتون یک عمر راحتیه و بهتر از اینه که درد و سختی داشته باشن و مدام ...
اره برا بابام خیلی سخته،بابام با اینکه پیره اما تا همین قبل بیماریش از درخت بالا میزد،کارای خونه رو بیشتر از مامانم اون انجام میداد،از اینکه زمینگیر شده خیلی اذیته😔😔
بابام تو این مدت اکثرا خونه ما بود،چون ما مرکز استانیم،اما بخاطر بچه کوچیکم که تازه از شیر گرفتمش بیمارستان نمیتونستم بمونم ،اما دیگه دکتر گفت درمان تمام،بره و کنار خانوادش باشه😭