2777
2789

اصلا مخاطبم همه نیست مخاطبم اون ۱۰ درصد بی فرهنگ‌هستن 

معلوم نیست یک عده خودشون چه تحصیلاتی دارن یا مورد داشتیم طرف بین تاپیک های خودش در مورد کنکور و اینا حرف زده بود یعنی خودش در آرزوی پزشکی بود 

ولی تو تاپیک ها هر چی لایق خودشه در مورد پزشک ها گفته 

خانوما 

چرا باید یک عده تون انقدر کوتاه نظر باشید که تا یکی میگه پزشکم بهش بپرید ، والا کسی نمیگه پزشکی خاصه ولی وقتی فقط  شغل پزشکی رو میکوبید این نشون از چیز های دیگه است 

شاید آرزوی دست نیافته ، شاید تحصیلاتی که خودشون نداشتن 

البته خدایی دبیر هارو هم دیدم میکوبن 

اینکه میای میگی الان همه میتونن پزشک بشن 

این نشون از بی سوادیه  که حتی از اوضاع پذیرش رشته ها خبر نداره طرف 

پشت هر اکانت 

یه آدمه یه دله 

نگید اینطوری 

لاقل محترمانه نظر بدین 

با لحن چاله میدونی درباره یک رشته آکادمیک نظر میدی ؟‌تو حتی حق نداری در مورد رشته های بدون کنکور با این لحن نظر بدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کسی مشکلی نداشت تا اینکه با تاپیکا و پروفایلا و بیوگرافی های پزشک ها شورشو در آوردن 

انگار آسمون باز شده پزشکان افتادن پایین 

به نونوایی سر کوچه هم حتما باید بگن که دارن پزشکی میخونن

خب مردم هم متوجه میشن که کی داره پز میده و کی عادی رفتار می‌کنه 

من ندیدم ب پزشکا چیزی بگن ....فقط میگن خیلی بی انصاف و پول پرستن که خب واقعا در۸۵درصدشون این موضوع صحت داره ...حالا شما ب دل نگیر ،اینجا ب همه قشری توهین میشه، خانه دار و شاغل هم نداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

سلام عزیزم، اول آروم باش،

پزشکی هم یه تخصص و مهارت هستش مثل بقیه، اما نکته‌ای داره اونم اینه که وقتی آدم به پزشک مراجعه می‌کنه که دردی داره یا مشکلی این باعث میشه زودرنج و حساس باشه. متأسفانه اکثر پزشک‌ها هم برخورد خوبی ندارن و بدون توجه به روحیه طرف یا حتی شخصیت طرف برخورد می‌کنن و براش توضیحی نمی‌دن تا آروم بشه. 

نکته دیگه هم توقعات طبقه پزشکی از سطح زندگی و درآمد شون که باعث رفتارهای نا بجا شده، با علم بهت می‌گم چون چندتا کشور رو دیدم و با جامعه علمیش کار کردم. تو ایران درمان بی انصافی هستش اینم باعث دلخوری جامعه شده، بگذریم از فسادهای موجود مثل زیر میزی و داروهای خاص که فقط داروخانه سفارشی داره و...تعارض منافع جامعه پزشکی و احتکار دارو و...

این‌ها هم هست، اما تو یه استثنا باش، یه پزشک به سبک درستش، درد مریض برات درد باشه و اون رو مشتری نبین.

بگم که خدا رو شکر تحصیل رو تا آخرین مقطع رفتم، فکر نکنی دستم به گوشت نرسیده می‌گم بو میده.

اما یه نکته خودت بهش فکر کن، الان دیگه نمیگن علم پزشکی، میگن صنعت پزشکی.

موفق باشی خانم دکتر

عزیزم کسی مشکلی نداشت تا اینکه با تاپیکا و پروفایلا و بیوگرافی های پزشک ها شورشو در آوردن  انگ ...

میتونید به خودشون بگید 

البته اون هم که پروفایل بزاره و بیو بنویسه رشته اشه 

ننویسه؟ دروغ بگه ؟ بگه پزشک نیستم؟! این‌منطق داره؟ بیو گذاشتن در مورد خودت بگی دیگه 

سلام عزیزم، اول آروم باش، پزشکی هم یه تخصص و مهارت هستش مثل بقیه، اما نکته‌ای داره اونم اینه که وقت ...

والا اگه با لحن شما حرف بزنن خوبه 

طرف مستقیم داره توهین‌میکنه نه به رشته ام به شخص من بواسطه رشته ام 

والا اگه با لحن شما حرف بزنن خوبه  طرف مستقیم داره توهین‌میکنه نه به رشته ام به شخص من بواسطه ...

خوب توان داری چوب همکارهای بدت رو‌می‌خوری، باید اگر جامعه پزشکی می‌خواد از این هجمه خارج بشه خودش رو اصلاح کنه، خود من تو بیمارستان عزیزم تو اتاق عمل بیهوشه، دکتر اومده میگه کار سخت شده نفری ۱۰ میلیون دیگه بریز به حسابمون، رفتم صندوق میبینم یه شماره حساب ما یه خانمه تو کرمان یکی هم یه خانم تو رودهن، توقع داری چه حالی بهم دست بده. دکترهای معروف تو بیمارستان معروف دی. خواستی اسمم میگم بهت.

یه زمانی دکتر برای مردم امین بود، الان دکتر برای مردم مثل راه زن شده.

پروفسور سمیعی از اولین دستمزدش تو ایران متعجب شده بود تو مصاحبه تلویزیونی گفت اگر واقعاً حقوق و دستمزد ها تو ایران این باشه واقعاً وضعیت اقتصادی خوبه. چرا چون خودش ۱.۶ برابر یه کارگر خبره که خودشم یه پزشک خبره باشه تو آلمان درآمد داره (از خودم نمیگم، مصاحبه پخش شده)

خوب این ها نفرت ایجاد میکنه. هر روز هم صنف میگه دستمزد و کارانه و این‌ها کمه و....