2777
2789

خیلی وابستن به شوهرم و بچم

از وقتی زایمان کردم مرتب اینجان هر روز زنگ میزنن میگن میخوایم بیایم بچه رو ببینیم خسته شدم از این اوضاع هر روز زنگ میگن پاشید بچه رو بیارید اینجا اگه نرم هم اونا پا میشن میان یعنی به ذهنشون‌ نمیرسه ما نیاز به خلوت و تنهایی داریم همش میخوان پیش هم باشیم نمیشه هم زنگ میزنن میگن میخوایم بیایم بگم نیاید اوایل بداخلاقی میکردم با شوهرم به مشکل میخوردیم باهاشون هم راحت نیستم با یه بچه کوچیک همش باید پاشم خونه رو تند تند تمیز کنم جالب اینه همش با میگن شوهرم از سر راه کارش بره دنبالشون یعنی موقع ناهار اینجان ..غذا نمیخورن ها ولی من معذب میشم با اومدنشون خواهر شوهرم و مادرشوهرم هستن..الانم که بیان دوباره میگن شب بیاید اونور بچه رو بیارید نمیزارن به کارام برسم راه حلتون چیه؟!

هزار بار هم به شوهرم گفتم بیا بریم مشاوره منتظرم پول جمع کنه که بریم ولی تا اون موقع چیکار کنم یکم رفت و امد کمتر شه هم خونه اونا هم خونه ما

تو هی برو اونجا 

اذیتشون کن 

کار نکن 

تا خودشون خسته بشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باهات هم نظر نیست؟ اگه اونم موافقه که مشاوره نمیخواد. بگید ببخشید ما یه مدت نیاز به آرامش بیشتر داریم و میخوایم خونمون باشیم و به زندگی سه نفره بیشتر عادت کنیم. نظم زندگیمون به هم ریخته. دعوتشون رو رد کنید و وقتی میان هم روی خوش نشون نده و پذیرایی نکن بفهمن مزاحمن یا زنگ میزنن شوهرت بره دنبالشون بهانه بیاره که من خسته ام میخوام برم خونه استراحت کنم و نره

بالاخره میفهمن شورش رو درآوردن

ولشون کن اصلا به شوهرت غرشو نزن

بزار بیان ازشون کمک بگیر اومدن بچه رو بده بگو من حال ندارم یه چرت بزنم میام 

ازشون استفاده کن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه رو دوست دارن اما شاید نمیدونن داری اذیت میشی دیگه، شاید باهاتون راحتن

اما خب شما چرا تند تند خونه رو مرتب میکنی؟ بزار شلخته باشه و ببینن نمیتونی همش مهمون داری کنی 

بعداز ظهرا هم  برو بخواب ببین با بچه کوچیک نیاز به استراحت داری

یکی از فامیلامون ۶ ماه تمام بعد زایمانش رفت موند خونه مامانش، از بس مادرشوهرش آزار میداد

اگه شوهرت پایه بشه مشاورم نمیخاد برین. بگه زنم حابه حسته اس ی روز دیگه میایم یا امروز میخایم بریم خونه مادرزن   نره دنبالشون بگه خسته ای خابیدی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

این مدل درست نمیشه من هفت ساله درگیرم 

باز اینا دو نفره ن

من مجبور بودند هر شب برم شام اونجا 

مادرشوهر هم شام کم می پخت .محیط خونه هم متشنج همه با هم دعوا داشتن

الان شکر خدا دخترم مدرسه می‌ره میگم نه می خوابه نمی‌رم فقط پنجشنبه و چهارشنبه میرم

شوهرت باهات هم نظر نیست؟ اگه اونم موافقه که مشاوره نمیخواد. بگید ببخشید ما یه مدت نیاز به آرامش بیشت ...

ببین شوهرم میخواد هم منو داشته باشه هم اونارو واسه همین گاهی به ساز من میرقصه گاهی به ساز اونا خودشم میگه همش تحت فشارم اینجوری درست نیست واسه این میگم بریم مشاوره که شوهرم بتونه تصمیم درستو بگیره الان نمیخواد خانوادشو هم ناراحت کنه همین الانم زنگ زد نمیخواد پاشی خونه تمیز کنی خودتو اذیت نکن ولی من کع نمیتونم با خونه بهم ریخته راهشون بدم

نه گفتن را یاد بگیرید.  مثل جاری من.  راحت میگه نه.  کسی هم جرات نداره بگه بالای چ ...

من بادمجونو از مرغ بیشتر دوس دارم 😋

ولی میدونم بحث شکم نیست بحث احترامه 

جاری منم اینطوریه کسی رو حرفش حرف نمیزنه 

خدایا شکرتتتتتتت 
ببین شوهرم میخواد هم منو داشته باشه هم اونارو واسه همین گاهی به ساز من میرقصه گاهی به ساز اونا خودشم ...

شوهرت نه گفتن بلد نیست، بازم خدا رو شکر که میفهمه

حالا پس ایشالا مشاوره برید یادش بدن چجوری از سر بازشون کنه

ولی اون راهایی که گفتمم تمرین کنید خیلی کمکه