2777
2789

مامانم پاش درد میکرد رفته دکتر تو ازمایشای قبلش گلبولای سفیدش کمتر از خد مجاز بوده دارو نوشته و کلی ازمایش و سونو خیلی نگرانم دارم سکته میکنم کسی تجربه داشته؟

تست مغز استخوان دکتر براش نوشته خوشگلم؟

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم فعلا سونو کبد و اکو قلب 

پس نگران نباش گلم چیزی نیست

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
عزیزم مادرتون درمان شدن؟خواهر منم آزمایش داده گلبول سفیدش پایینه خیلی استرس داریم ،برای شما معلوم شد ...

سلام عزیزم ببخشید پیامتو تازه دیدم نه خداروشکر چیز مهمی نبود