2777
2789
عنوان

شوهرم

715 بازدید | 17 پست

شوهرم الان پاشد رف سرکار رف‌ت جلو ماشین کتونیاشو عوض کرد نو پوشید رف سرکار چن ماه میکه حقوقمو بریزن باید بگیریم ندارم منم گفتم برو بگیر اره نداری الان چ دلیلی داره ازم پنهون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یادش رفته بگه بهت و تو ماشین بوده 

عجله نکن ببین وقتی برگشت خونه اگه کتونی نو نپوشیده اون وقت نازاحت باش ک بهت نگفته

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شماچیزی لازم نداشتی ؟ مثلالباس شایدبخاطراینکه براشماچیزی نخریده خجالت کشیده کتونیاروبیاره خونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شماچیزی لازم نداشتی ؟ مثلالباس شایدبخاطراینکه براشماچیزی نخریده خجالت کشیده کتونیاروبیاره خونه

چرا این سه وهار ماه اخیر دستمون خالی بود تازه پول دستش امد برامم پالتو خرید گف کفشم بخر نخریدم گفتم ن دستت خالی میشه من خودم بهش گفتم برو برا خودت بکیر گف نه نمیدونم چرا قایم کرده

چرا این سه وهار ماه اخیر دستمون خالی بود تازه پول دستش امد برامم پالتو خرید گف کفشم بخر نخریدم گفتم ...

شایدبخاطرهمینه بهت نگفته که شماکفش نداشتی ونخریدی الان خودش خریده خجالت کشیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖