هیچ جاشم درد نمیکنه فقط الکی بهونه میاره.دو سال و پنج ماهشه.روزا کلا قشنگ بازی میکنه اما مدقع خواب هر وقت که بیدار شد تا سه ساعت جیغ نزنه آروم نمیشه.جیغ میگما کل ساختمون از دستمون عاصی شدن.فقط بهونه میاره جیغ میزنه.آب میخواد میدیم پس میزنه جیغ میزنه هر چیزی میخواد همینجوری فقط جیغ.بخدا مریض شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی بیداره و حالش خوبه ازش بپرس چرا اونجوری میکنی بعد خواب
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
اگه مشکل یا مریضی نداره و یه عده نمیگن خرافاته،بچه ی منم همینجوری بود براش دعا گرفتیم آروم شد
خیلی موافقم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مطمن باش چیزی دیده قبلا و الان خوابشو میبینه من دخترم کوچیک بود دوسالش بود تو پارک یه مرده قیافش ترسناک بود دید تا دو ماه اینجوری از خواب میپرید و گریه میکرد نصفه شبا واسش آیه الکرسی و چهار قل بخون