2777
2789
عنوان

خارش گوش و صورت نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 25 پست
ان شاالله یعنی دارم میمیرم انقدر نخوابیدم الان ۲۰ روزه تقریبا روزی ۲ یا ۳ ساعت خوابیدم پس شمام میگ ...

منم همین بود من با خانواده خودم همگی بچه داری میکردیم بازم کم میووردیم. الانم بهتر شده ولی کامل خوب نشده و چون یکسالش شده دیگ دکتر گفت میشه تست الرژی بده . فردا می‌خوایم ببرمیش. ببین تو نی نی سایت هم بزنی متوجه میشی اکثر کسایی ک آلرژی ب پروتئین گاوی دارن ریفلاکس هم دارن

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
سرفه سکسکه بی قراری تو خواب راحت شیر نخوردن اینا علائم ریفلاکس پنهانه اگر شک داری ببر سونوگرافی معلو ...

خدا رو شکر دیگه علایم رفلاکس رو کلا نداره

پس احتمالا الرژیه دیگه، یعنی دارو هم بدم باز برمیگرده؟ چه گرفتاری شدیما

اخه به چی الرژی داره من نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر درست تشخیص بدی مشکلشو و قلق بچت دستت بیاد ک چی اذیتش می‌کنه خیلی راحت تر میشی . در نهایت با گذر زمان بهتر میشن

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
خدا رو شکر دیگه علایم رفلاکس رو کلا نداره پس احتمالا الرژیه دیگه، یعنی دارو هم بدم باز برمیگرده؟ چه ...

دارو کنترل می‌کنه درمان نمیکنه. درمانشون گذر زمانه .

اینکه نمیتونه بخوابه برای ریفلاکسه ببر دکتر نذار اذیت بشه. اگر شک داری ب ریفلاکس سونو بده 

اخه نه سرفه داره، نه سکسکه، خوبم شیر میخوره، چیزیم تو دهنش نمیاد که حالت جویدن اینا داشته باشه

اون چند روزیم که درد داشت ازون طرفی که درد داشت شیر نمیخورد

کلا سرشم بالا میزارم من باب پیشگیری

ولی باز به دکترم میگم

ممنون

اخه نه سرفه داره، نه سکسکه، خوبم شیر میخوره، چیزیم تو دهنش نمیاد که حالت جویدن اینا داشته باشه اون ...

خب پس خداروشکر ببین علائم ریفلاکس نداشته باشه خیلی زود خوب میشه اصلا نگران نباش چون چیزی که ادیت می‌کنه بیشتر ریفلاکسه .آلرژی کمتر اذیت می‌کنه 

بعضی ازین دارو های نفخ ریفلاکس و شدید میکنن نتبجش میشه بی قراری شدید تر . اگر رژیم و درست رعایت کنی ...

رژیم رو کامل رعایت میکنم یعنی خودمو کشتم بخاطر حال این بچه که خوب باشه و متاسفانه نیست

نفخش نمیدونم دقیق از چی بود ولی الان بهتره

البته کمی هم عدم تحمل لاکتوز داشت که تاثیرگذاره و دکترشم میگفت اینا مشکلات نوزادی و عدم تکامل دستگاه گوارشه مدارا کن تا بگذره دورش و واقعا بعد از چهارماهگی بهتر شده

داروها رو هم با وسواس میدم خودمم خیلی حساسم

یعنی میدونم ب رازیانه حساسه بچم، داروهای نعنا دار نمیدادمش

سعی میکردم کم دارو بدم چون مسهل بودن و بهمش میریخت

خلاصه داستانی داشتم خواهر که همچنان ادامه داره..

منم همین بود من با خانواده خودم همگی بچه داری میکردیم بازم کم میووردیم. الانم بهتر شده ولی کامل خوب ...

ان شاالله که جواب تست بچتون خوب باشه

انقدر تاکید دارید من به دکترشم باز میگم

شما کدوم شهرید؟از دکتر بچتون راضی هستید؟

اگر درست تشخیص بدی مشکلشو و قلق بچت دستت بیاد ک چی اذیتش می‌کنه خیلی راحت تر میشی . در نهایت با گذر ...

والا انقدر تلاش کردم بدونم مشکلش چیه و موفق نشدم

دیگه درمونده شدم

هر روز ۱ مشکل جدید داریم

نمیگم حالش خیلی بده ولی خوبم نیست