2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم گفت ...

579 بازدید | 17 پست

دیشب مادرشوهرم بهم زنگ زد بحث شده بود سر دماغ اینا 

یهو گفت خداروشکر دماغ بچم (شوهر منو میگفت ) مث خودمه قشنگه اگه به دماغ باباش میرفت گردنش نمیگرفتم‌ یهو بش گفتم دماغ عموم خیلی هم قشنگه چشه گفت یعنی قشنگه گفتم آره گف هم دماغ تو قشنگه هم دماغ باباش منم دیگ چیزی نگفتم به شوهرمم‌ حتی نگفتم

نمیدونم چرا خنده ام گرفت 😂

چه صحبت هایی با هم میکنید آخه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دماغ تو دماغی شد 🤦🏻‍♀️

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

مگع دماغت مثل عموته؟

ن بابا گف اگ دماغ بچم به باباش میرفت گردنش نمیگرفتم بچمو یعنی میگفت دماغ باباش زشته که اگه بچم مث باباش بود نمیخاستمش‌ بد من گفتم دماغ عموم خوب قشنگه که گفت آره هم دماغ تو قشنگه هم دماغ عموت

نمیدونم چرا خنده ام گرفت 😂 چه صحبت هایی با هم میکنید آخه

من چیزی نگفتم عمدا اومد بحث دماغ کشید وسط بعد اینو گفت منم در جوابش گفتم مگه دماغ عموم چشه‌ گفت یکی دماغ تو قشنگه یکی هم دماغ عموت 

ن بابا گف اگ دماغ بچم به باباش میرفت گردنش نمیگرفتم بچمو یعنی میگفت دماغ باباش زشته که اگه بچم مث با ...

وای ازین زبونشون کارد بزنن خون ادم در نمیشه ،

درکت کردم من مادرشوهرم یچیزای میگه همش میگم خدا کنه مار بزنش 

میدونم همونی میشه که میخوام.
من چیزی نگفتم عمدا اومد بحث دماغ کشید وسط بعد اینو گفت منم در جوابش گفتم مگه دماغ عموم چشه‌ گفت یکی ...

خب ایشون در واقع شما رو مسخره کرده باید همون لحظه جواب میدادید الان دیگه فایده نداره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای ازین زبونشون کارد بزنن خون ادم در نمیشه ، درکت کردم من مادرشوهرم یچیزای میگه همش میگم خدا کنه ک ...

نمیدونم واقعا .. میاد میگه من حاضرم جونمم‌ بدم به تو اول تورو بیشتر دوست دارم بعد بچمو‌ تورو بیشتر از جونم میخام فک میکنم اینا همش نقشه بعد میاد این حرفارو ب آدم میزنه

خب ایشون در واقع شما رو مسخره کرده باید همون لحظه جواب میدادید الان دیگه فایده نداره

نمیدونم چی‌باید بهش میگفتم خیلی از دستشون ناراحتم حتی دلم نمیخاد دیگه اسمشونم‌ بشنوم‌ شوهرم اگ مامانش‌ اسم منو ب بدی بیاره باهاش دعوا میکنه حالا میترسم‌ اینو بهش بگم بره بگه بهش یا باهاش دعوا کنه 

نمیدونم واقعا .. میاد میگه من حاضرم جونمم‌ بدم به تو اول تورو بیشتر دوست دارم بعد بچمو‌ تورو بیشتر ا ...

نمیدونم حالا مادرشوهر شمارو نمیشناسم ،ولی مادرشوهر منم همیشه تعریفمو میداد میگف دیگ مثه تو گیر بچم نمیاد عاقلی فلانی حالا ی حرفای شنیدم پشتم زده ک بخدا فقط بخاطر شر نشه دهنمو بستم خیلی بی چشمو روهه،همشم تیکه دار حرفاش

میدونم همونی میشه که میخوام.
نمیدونم حالا مادرشوهر شمارو نمیشناسم ،ولی مادرشوهر منم همیشه تعریفمو میداد میگف دیگ مثه تو گیر بچم ن ...

آره اینم دقیقا همینطوره‌ میگف برای بچم اولین آخرین باریه میرم خواستگاری اگه تو دیگه زنش نشی هیچ موقعه نمیزارم زن بگیره و.. تورو بیشتر از دختر خودم دوس دارمو‌ همش حرف الکیه اینا من ک بخدا اصلا کاری ب کارشون ندارم‌ بعد چن روز پیش رفته بودیم بیرون من سردم بود کنار اتیش‌ نشستم‌ خواهرمم‌ اومد کنارم‌ شوهرمم‌اومد نشست‌ دستشو گذاشت دور گردنم‌ بعد این مادر شوهرم و خواهرشوهر انقد بد نگاه میکردن همینکه‌ شوهرم نشست‌ گفت بلندشو بریم ما سردمونه‌ من چیکارش داشتم‌ خو بره اونارم‌ بغل کنه این مادرشوهر و خواهر شوهر چه جنسی ان خدااا 😐