پسر م پنج سالشه پیش دبستانیه شیفت صبح در مقابل خواب بشدت مقاومت میکنه ینی نه شب برق خاموش بشه تا دوازده یک بیداره هی آب میخام جیش دارم گشنمه قصه بگو هزار بهونه دعواش کردم نازش کردم بازم نمیخابه خواب ظهر هم نداره کلاس هم میره ورزش واینا پیش فعالم نیست بگید چه خاکی بریزم خسته شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از کجا میدونین بیش فعال نیست؟ تا حالا بردینش پیش روانپزشک کودک؟
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
دققیییقن همین الان دارم با دخترم سر همین خواب سرک کله میزنم اونم پیش دبستانیه صبح بزور بیدارش میکنم خوابه من لباساشو تنش میکنم
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
پسر منم پنج سالشه. اصلا فکرشو نمیکردم بگه بیش فعاله ولی تشخیص دکتر همینه... الانم شبها دارومیگیره
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
من ساعت ۱۰ که شبکه پویا می خوابه به دخترم هم میگم بخوابه خودمم خاموش میکنم اگه خواستم بعد که خوابید باز میام تلویزیون روشن میکنم یا به کارام می رسم . اگه گوش نده هم میگم مهد نمی ریم .
باید در طول روز اینقد باهاش بازی کنید خسته بشه به مرور درست میشه من یه بار پسرمو بردم دکتر شربت داد اونم فرقی نکرد تازه پسرم به داییش میگفت مامان باشربت هم منو نتونست بخوابونه
پسر منم پنج سالشه. اصلا فکرشو نمیکردم بگه بیش فعاله ولی تشخیص دکتر همینه... الانم شبها دارومیگیره
یعنی چی پیش فعاله آخه دختر منم همینطوری که اسی از پسرش توصیف کرده
بچه های پیش فعال چجوری ان یعنی من نمیدونم
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
اره از نوزادی تحت نظر دکتر بچه با هوشیه رفتار های دیگش عادیه ولی همین خوابش خستم کرده
پس خدا رو شکر. با روان شناس کودک یه صحبتی کن. راه حل های رفتاری بسیار خوبی میده.