2777
2789
عنوان

مقاومت کودک در برابر خواب دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5214 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از دست بچه ها  ،من شوهرم همکاری نداره بیداره میام تو اتاق در ومیبندم اون اونور تی وی میبین ...

نکته همینه ... اول باید پدر رو توجیه کرد

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
منم پسر کوچیکم و دارو داده برای خوابش ‌ولی  اثر نداره هر وقت دلش بخاد مبخابه هرروز هفت بید ...

خدا حفظش کنه درسته خسته میشی ولی به مرور درس میشه الان پسر من کلاس دومه ساعت ده و نیم دیگه خوابه

انشالله نیت دارم یه مشاوره برم چون خودمم کم اعصاب شدم از دست شیطونی وریخت پاش هاشون

اره عزیزم بگرد یه روان درمانگر خوب پیدا کن..  بخدا هییچ کدام از دوست و آشنا و فامیل نسخه ی درستی نمیدن. فقط پیش اهل فن برو ... مسئله ی خواب بچه ها رو یه جوری پیش همسرت مهم جلوه بده که اونم بترسه یا دلش بسوزه برای آینده ی فرزندانش و بیاد دنبالت... همسرت رو همراهت کن.

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
متأسفانه همکاری نداره میگه باید یاد بگیره همینطور هم بخابه 

آخی عزیزم منم کشیدم این مدل رفتارها رو ولی شما کم نیار،،، راه اصولی رو برو

اره عزیزم بگرد یه روان درمانگر خوب پیدا کن..  بخدا هییچ کدام از دوست و آشنا و فامیل نسخه ی درست ...

حتما این کارو میکنم  چون مسئولیت بچه ها از کلاس وهمه چی با خودمه عصبی شدم پرخاشگر شدم اصن شوهرم راحت نشسته حتی دکترم میریم با اصرار میاد میگه من بهت اطمینان دارم از لحاظ تربیت بااین جمله راحت میکنه

حتما این کارو میکنم  چون مسئولیت بچه ها از کلاس وهمه چی با خودمه عصبی شدم پرخاشگر شدم اصن شوهرم ...

عزیزم درسته این روزها میگذره ولی باید درست بگذره 

چرا که رفتارهای امروزِ منِ والدین

توی آینده ی فرزندان دلبندمون خودشو نشون میده... عزیزم خدا همه ی زحماتت رو میبینه... از خودش بخواه کمک کنه. قوت و کمک از خود صاحبِ قوت(یعنی خداوند) بگیر. از خدا بخواه بخواه بخواه.نذر هم بکن

مثلا نذر کن که شوهرت باهات همراهی کنه صد صلوات بفرستی... این هایی که میگم خیلی کمک کننده ست.